Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.285
% 2.88
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.285
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu 10 DeFi Altcoin’inden Büyük Haberler Var: İşte Detaylar!

DeFi alanı, dünya çapındaki kripto meraklılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. CoinGecko‘ya göre, mevcut DeFi altcoin projelerinin piyasa değeri 144 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 7,6 milyar dolar. coinmuhendisi.com olarak geçen hafta gerçekleşen en önemli DeFi güncellemelerinden bazılarını derledik. Bu en iyi DeFi güncellemeleri arasında stratejik ortaklıklar, lansmanlar, güncellemeler var.

Defi altcoin güncellemeleri

1. tofuNFT ile Smash Heroes ilişkisi. PvP kart koleksiyon oyunu Smash Heroes, tofu NFT ile stratejik bir ortaklık duyurdu. Bu DeFi protokolü, GameFi koleksiyonları için izinsiz bir NFT pazarı olarak biliniyor.

2. DeFi Llama, Immortal DAO takibini ekliyor. Popüler DeFi TVL ve analitik platformu Defi Llama, analitik platformunda Immortal DAO takibinin tanıtıldığını duyurdu. Immortal DAO, Celo blockchaini üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan ayrılmış bir para birimi. Şimdi, IMMO tokeninin analitiği DeFi Llama’da mevcut olacak.

3. Radar Protokolü, Moonbeam ile ortaklığını duyurdu. Çok zincirli DeFi araçları ve kripto varlık yönetimi protokolü, Radar, Moonbeam ile yaklaşmakta olan bir ortaklığın ayrıntılarını açıkladı. Moonbeam, Polkadot‘ta popüler bir parachain. İlginç bir şekilde, geçen hafta parachain tamamen faaliyete geçti. Bu nedenle, Moonbeam’in entegrasyonu Radar protokolü için önemli bir kilometre taşı başarısı. Ayrıca, protokolü herkes için kapsayıcı ve erişilebilir bir finansal ekosisteme ulaşmaya yaklaştıracaktır.

4. Platypus DeFi şimdi Avalanche’da. Geçen hafta, Platypus DeFi olarak da bilinen Avalanche yerel protokolü StableSwap protokolü başlatıldı. Duyuruya göre protokol likidite madenciliği programı da hayata geçti. Son olarak Platypus DeFi, kullanıcılara %20 – %30 arasında APR kazanma fırsatı sunuyor.

5. Moonbeam şimdi Polkadot’ta. Geçen hafta, Moonbeam ağı popüler altcoin Polkadot’ta ilk kez tam olarak çalışan parachain oldu. Bu nedenle, parachain’in devreye alınması 17 Aralık 2022’de başladı. Son olarak, parachain lansmanı sayesinde Moonbeam’in 80’den fazla projesi Polkadot ekosisteminde de başlayacak.  

6. tofuNFT, Cronos Zincirinde hayata geçiyor. Öte yandan BSC‘deki en büyük NFT pazarı olan tofuNFT, geçtiğimiz günlerde Cronos Chain’de yayına girdi. Bu nedenle, ortaklık, tofuNFT’yi ilk doğrulanmış Cronos koleksiyonu yapıyor. Ortaklık ayrıca Cronos’taki ilk NFT protokolü olan CRO CROW ile bir işbirliği ile sonuçlandı.

7. Metaland DAO (META) şimdi PancakeSwap’ta. Geçen hafta Metaland DAO için zor bir haftaydı. Sanal dünya platformu, popüler güvenlik firması PeckShield’in bir dolandırıcılık uyarısı yayınlamasının ardından halı çekme söylentileri yaşadı. Bu nedenle, dolandırıcılık, 286.748 dolar değerinde BNB tokeninin kaybına neden oldu. Bu sorunlara rağmen, PancakeSwap Metalland DAO META tokenlerini listeledi.

8. GTH tokenleri şimdi BSC’de. Dijital para kazanma protokolü, Gather Network yakın zamanda Binance Smart Chain’de (BSC) piyasaya sürüldü. Bu nedenle, kullanıcılar artık ETH ve BSC zincirleri arasında GTH tokenlerini köprüleyebilecekler.

9. MetaGods, Dragon Evolution ile ortak oldu. Geçen hafta play-to-earn RPG oyunları Dragon Evolution ile stratejik bir ortaklığa girdi. Ayrıca ortaklık, her iki platformda da büyüme ve gelişmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca, oyunculara farklı platformlardan varlık alışverişi yapma fırsatı sağlayan birkaç meta veri tabanının bağlanmasına yardımcı oluyor.

10. GameFi -GemUni ortaklığı. Son olarak, geçen hafta GameFi, sıradan bir oyun platformu olarak bilinen GemUni ile stratejik olarak ortaklık kurdu. Bu nedenle, ortaklık GemUni’nin gündelik oyun ekosistemine yeni, heyecan verici ve yükseltilmiş bir dokunuş getirecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir