Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.540
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.540
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

BTC ve ETH Alan Dünya Devi, Sepetine Bu NFT Token’ini Ekledi!

KPGM küresel bir finans devi. BTC ve ETH alımlarıyla gündeme gelen KPMG Kanada, son olarak bir NFT token projesi alımı ile dikkat çekti. Dev firma World of Women NFT’yi satın alarak kripto yatırımlarına devam ediyor.

Dünya devi NFT token satın aldı

KPMG, konuya ilişkin olarak, “Süreçten geçtikten sonra, müşterilerimize kurumsal bir NFT stratejisi oluşturma konusunda rehberlik etmek için iyi bir konumdayız” açıklamasında bulundu. Şirketin Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre, KPMG’nin Kanada şubesi, World of Women koleksiyonundan, küresel muhasebe firmasının dijital koleksiyon ürünlerine yatırımı anlamına gelen, takas edilemez bir token (NFT) satın aldı. Bir şirket sözcüsü, NFT Woman #2681’in ayrı bir cüzdana aktarılmadan önce 13 Şubat’ta 25 ETH karşılığında satın alındığını söyledi. Şirket ayrıca, cüzdan adreslerinin kullanımını daha kolay hale getirmek için kullanılan Ethereum Ad Hizmeti (ENS) alan adı olan kpmgca.eth’in sahibi olduğunu açıkladı. Hareket, firmanın Şubat ayının başlarında bilançosuna Ether (ETH) ve Bitcoin (BTC) eklediğini duyurmasının ardından geldi.

KPMG Kanada bilançosuna kripto ekliyor

Danışmanlık devi, NFT satın alımının itici gücünün, alana girmek isteyen müşterilere nasıl tavsiyede bulunduğunu daha iyi bildirmek olduğunu söyledi. KPMG Kanada’nın yönetici ortağı Benjie Thomas bir basın açıklamasında şöyle diyor:

NFT’ler, kuruluşların müşterileriyle etkileşim kurmaları için yeni bir kanalın kilidini açarken, aynı zamanda varlıkların güvenli bir şekilde dijitalleştirilmesi yoluyla yeniliğin temelini oluşturur. Şu anda süreçten geçtikten sonra, müşterilerimize NFT’lerin satın alınması ve korunması da dahil olmak üzere kurumsal bir NFT stratejisi oluşturma konusunda rehberlik etmek için iyi bir konumdayız.

World of Women, Kasım ayında piyasaya sürülmesinden bu yana NFT listelerinin zirvesine meteorik bir yükseliş gördü ve ikincil pazar yeri OpenSea‘de 8,5 ETH (kabaca 24.000 dolar) taban fiyat çıkardı. Proje, medya şirketi Hello Sunshine’ın Şubat ayında projeyle ortak olduğu aktris Reese Witherspoon’un tanıtımından büyük ölçüde yararlandı. KPMG, sıçrayan NFT satın alımlarını taklit eden ilk kurumsal dev değil. Geçen yıl Visa, 150.000 dolar karşılığında bir CryptoPunk NFT satın alarak manşetlere çıktı. CryptoPunks koleksiyonunun tabanı şu anda 193.000 dolar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir