Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.108
% 2.61
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.108
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

BSS Network Nedir?

BBS Ağı, birbirine bağlı mesaj panolarından oluşan bir kamu ağıdır (eski İnternet’in Bülten Tahtası Sistemleri için nostaljik olarak BBS’ler olarak adlandırılır). Her gönderi zincir üzerinde benzersiz bir NFT olarak depolanır ve BBS Network Token, ağ üzerinden bu NFT’leri ilişkili reklam gayrimenkulleriyle (örneğin gönderilerdeki afişler) satın almak için kullanılabilir. BBS belirteçleri, belirteç sahipleri topluluğu tarafından sahip olunan ve işletilen ağı yönetmek için de stake edilebilir. BBS jetonları, kullanıcı tarafından oluşturulan BBS’ler üzerinde doğrulanabilir katılım oluşturularak çıkarılır. Bir anlamda, BBS, herkesin üzerine inşa edebileceği bir ağ etkisi ve açıklığı korurken, merkezi sansürü önlemek için birden fazla alana dağıtılan bir “Public Reddit”e benzetilebilir. Mesaj panosu son kullanıcıları, geleneksel sosyal medya nüfuzlarıyla (örneğin Twitter Takipçileri, YouTube Aboneleri, Reddit Karma, vb.) NFT satın alımlarından elde edilen gelirler, gönderiyi oluşturan kişiye, yönetim kurulu yöneticisine ve NFT’nin önceki sahibine otomatik olarak dağıtılır ve tüm paydaşlar arasında çıkarların toplum çapında sağlıklı bir şekilde hizalanmasını teşvik eder.

BBS Ağı, Reddit ve Facebook Grupları gibi şu anda baskın olan platformlar tarafından sunulan yaygın olarak popüler mesaj panolarına birçok yönden benzer, ancak BBS’nin halka açık bir çevrimiçi hizmet olması, yani dağıtılmış bir mimari kullanması, dağıtılmış gelir kullanması bakımından farklıdır. ürün, hizmet ve kârın merkezi bir arka uç ve tek taraflı kontrolü yerine dağıtılmış altyapı. İnternet dağıtılmış bir ağdır ve e-posta, haber grupları, IRC ve diğerleri dahil olmak üzere ilk çevrimiçi hizmetler grubu da dağıtılmıştır. Tek bir arıza noktasından ve tek bir kontrol noktasından kaçınarak, herhangi bir sayıda hizmet sağlayıcı tarafından sunulabilirler. Ancak, halka açık çevrimiçi hizmetleri, halka açık bir veritabanını (çok daha sonra geliştirilen Blockchain gibi) kullanmadan ölçeklendirmek gerçekçi değildi, bu nedenle tescilli çözümlerin hemen hemen her çevrimiçi hizmet kategorisini (e-posta hariç – yönetilen e-posta hariç) ele geçirdiğini gördük. küresel, halka açık bir veritabanı olmadan bile açık protokol olarak hayatta kalmak için BBS Network var gücü ile çalışmakta.

BBS Ağ mimarisi, ağdaki tüm kartların birleşik ağ etkisinden faydalanırken (kullanıcı kimlik doğrulama, içerik gibi yönler üzerinde birlikte çalışabilirlik yoluyla) tamamen dağıtılmış bir mesaj panoları ağı oluşturmak için genel veritabanlarını verimli bir şekilde kullanan bir çözüm sunar. keşfedilebilirlik ve NFT ticareti). Bu, blok zinciri internete halka açık veritabanı yetenekleri eklemeden önce mümkün olmayan bir kazan-kazan-kazan paydaş tasarımına izin verir.

BBS Token

BBS Ağı, bir ERC-20 belirteci olan BBS’yi kullanır (burada S’ye bir vuruşla yazılmıştır). BBS jetonu, BBS’ler, NFT Sahipleri, Operatörler ve Geliştiriciler arasında akan BBS ağının yerel para birimi olarak kullanılır. BBS belirteçleri, sahibinin oylama yoluyla ağ yönetimine katılmasını sağlar.

  • Reklamcılar, farklı BBS’lerde reklam alanı satın almak için BBS belirteçlerini kullanabilir.
  • Her bir BBS’nin üyeleri kendi yerel CT’leriyle gönderi satın alabilirken – BBS, BBS karşılığında kendi CT’sini yayınladığı için tüm ağdaki gönderileri satın almak için kullanılabilir.
  • Gelirlerden elde edilen telif hakları, geliştiricilere, operatörlere ve BBS sahiplerine BBS jetonlarında ödenir.
  • BBS sahipleri, aşağıdakilerle ilgili yönetim tekliflerine oy verebilir:
    • Yeni yayınlanan BBS’nin yanı sıra BBS yakma politikalarının lehtarları
    • Ağ yükseltmeleri ve proje finansmanı
    • BBS birlikte çalışabilirlik standartları ve entegrasyonları – tüm BBS’lerin tek bir ağ olarak çalışmasını sağlar
  • BBS sahipleri, aşağıdakileri yapmak için jetonlarını birden fazla yıla kadar kilitlemeyi seçebilir:
    • DAO oylama güçlerini artırın (BBS tokenlerini uzun vadede tutma taahhüdü göz önüne alındığında)
    • BBS-BNT likidite havuzundaki işlemlerden ücret kazanın (sürekli kayıp olmadan)
    • Daha uzun kilitlenme süreleriyle de desteklenen staking ödülleri kazanın

BBS Yatırımcılar

BBS Team

Eyal Hertzog (CEO)
Israel Levin (CTO)
Tal Weinberg (QA)
Omri Rosenfeld (DEVELOPER)
Guy Benartzi (CFO)
Marc Fernandez CMO, CFO
Lee Ben Netanel UX/UI
Yaniv Yehuda (DEVELOPER)
Liat Eitan (HOF)
Or Bachar TM LEADER
Adar Weinreb (CM)
Tomer Erlichman (DEVELOPER)

BBS Token Dağıtımı;

The BBS  tokens are distributed as follows:

  • %50 – katılım Madenciliği.
  • %20 – Liquidity Mining & Staking rewards
  • %10 – İlk Sermaye Sağlayıcıları
  • %10 – Uzun Vadeli Geliştirme ve Operasyon Bütçesi (Rezerv)
  • %10 – TEAM

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir