Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.784
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.784
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BounceBit Bitcoin Restaking Airdropları Kullanıma Açıldı!

BounceBit, kripto para topluluğunda heyecan yaratacak yeni güncellemelerini duyurdu. Kullanıcılar artık en son BounceBit airdroplarını BounceBit Portal üzerinden görebilecek ve otomatik dağıtım sayesinde birkaç saat içinde alabilecek. Ayrıca, stake etme işlemi için Premium Gelir programı geri döndü ve kullanıcılara daha fazla kazanç sağlama fırsatı sunuyor.

Güvenlik Uyarısı

SlowMist Technology’nin Bilgi Güvenliği Sorumlusu (Chief Information Security Officer) 23pds, “BounceBit” araması için Google’daki en üst sonucunun bir phishing sitesine yönlendirdiğini belirtti. Kullanıcılar, BounceBit airdroplarıyla ilgili herhangi bir potansiyel online dolandırıcılıktan kaçınmak için ziyaret ettikleri web sitesinin güvenilirliğini mutlaka iki kez kontrol etmelidir.

Claim Sayfası İçin Tıklayınız!

BounceBit Nedir?

BounceBit, BTC sahiplerinin çeşitli yöntemlerle gelir elde etmelerini sağlamak için tasarlanmış, CeFi (Merkeziyetçi Finans) ve DeFi (Merkeziyetsiz Finans) yapılarının benzersiz bir birleşimi. Validatorlerin hem BTC hem de BounceBit’in yerel tokenı $BB’yi stake etmelerini gerektiren yenilikçi Proof of Stake mekanizması sayesinde işleyen bir sisteme sahip.

BounceBit, Bitcoin’in varlık değerine dayanan sağlam bir altyapı üzerine inşa edilmiştir. Yerel tokeni $BB ile BTC arasındaki simbiyotik ilişkiyi teşvik ederek, BounceBit ağ güvenliğini güçlendirir ve Bitcoin’in intrinsic değerini artırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir