Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.549
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.549
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BOSAGORA Nedir? BOA Coin Ne İşe Yarar?

BOSAGORA, merkeziyetsiz blok zinciri oluşturmaya, fikir birliği algoritmasının şeffaflığını ve sözleşmelerin netliğini sağlamaya odaklanır. Bu makalede Kriptokoin.com olarak “BOSAGORA nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

BOSAGORA nedir? Ne işe yarar?

Bosagora (BOA), konsensüs algoritmasının şeffaflığını ve sözleşmelerin netliğini sağlayan açık bir merkeziyetsiz blok zinciri oluşturmaya odaklanır. Ayrıca proje etkinleştirici olarak blockchain teknolojisi ıle daha iyi bir dünya yaratmada hayati bir rol oynayacaktır. Platform, güven sözleşmeleri ve kongre ağı adı verilen yerleşik bir karar verme sistemi üzerine kurulu. Ayrıca merkeziyetsiz, kendi kendine gelişen bir kripto para birimidir. Güven sözleşmeleri, bir protokol katmanına dayalı, güvenli bir şekilde yürütülebilir sözleşmelerdir. Bosagora (BOA) verimli, güvenli bir şekilde tasarlanan akıllı sözleşme motoru sağlar. Geliştiriciler tarafından kolayca benimsenmesi için birçok araç ve popülerlik ile geliştirilmesi kolay bir dil sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca Kongre ağı, merkeziyetsiz kuruluşlarda ortaya çıkan yönetişim sorunlarını çözen Bosagora platformundaki karar organıdır. Ayrıca tanımlanan ve otomatikleştirilen bir yönetişim sistemi aracılığıyla, topluluğu ve yazılımı sürekli olarak daha kırılgan bir ekosisteme dönüştürmeyi amaçlar

BOA coin nedir?

BOA coin BOSAGORA’in yerel tokenidir. Token, Bosagora blok zinciri sisteminin yerel tokenidir. Ayrıca anahtar işlevlerinden biri Kongre Ağı ile bağlantılıdır.

BOSAGORA nasıl çalışır?

Bosagora (BOA), Bitcoin‘in konsensüs mekanizması ve geleneksel Bizans anlaşmasına dayalı protokoller, ağın tüm katılımcılarının oybirliğiyle anlaşmasını gerektirir. Ancak, Federe Bizans Anlaşması (FBA) oybirliğiyle bir anlaşma gerektirmez. Ayrıca her node hangi node’lerle güveneceğini seçebilmekte. Bu, finansal ağın bütünlüğünü kaybetmeden ve ağın organik büyümesine izin vermeden daha hızlı işlemlerle sonuçlanır. FBA, node’lere ekipler halinde gruplandırarak bu tür oybirliği olmayan fikir birliği mekanizmasını uyguladı. Ek olarak bir işlem yapıldığında gruptaki herkese bilgi gönderilir. Tüm ağın verilerin durumu üzerinde anlaşmasını beklemek yerine, bir node yeterli sayıda güvenilir node’den aynı mesajı duyarsa, node bilginin doğru olduğunu varsayar. Node’lerin çakışması, aynı işlemler üzerinde anlaşmak için farklı ekip kümelerine sahip farklı node’lerle sonuçlanır. Bu, her işlem bloğu için oybirliğiyle anlaşma gerektirmeden sistem çapında bir fikir birliğine yol açar.

BOSAGORA nedir? BOA coin nasıl alınır?

BOSAGORA şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. BOSAGORA’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: KuCoin, Gate.io, ZT, Bithumb. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir