Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.563
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.563
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bored Ape Fiyatı, Son 8 Ayın En Düşük Seviyesinde Yer Alıyor

Bored Ape NFT’lerinin taban fiyatı, Ocak 2022’den beri en düşük seviyeye geriledi.

Bored Ape NFT koleksiyonu, kripto para sektörü gibi zorlu bir süreçten geçiyor. NFT’ler şu anda genel olarak 67 ETh fiyatından alıcı buluyor. Bu, Ocak 2022’den beri görülmemiş bir durum.

OpenSea platformunda da NFT ile ilgili büyük bir tasfiye korkusu yaşanması, fiyatların düşmesinin sebepleri arasında yer alıyor.

NFT’ler kripto paraların aksine NFT’lerin satılmak istenilen en düşük değerine göre fiyatlandırılır. NFT’lerin bir benzeri olmadığından her NFT için bir alıcı olması gerekir bu da likiditenin düştüğü zamanlarda piyasanın çok daha zorlu bir hale gelmesine neden olur.

Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin taban fiyatları, CoinGecko verilerine göre yazı kaleme alındığı sırada 67 ETH seviyesinde yer alıyor.

Bored Ape, 1,4 Milyon Dolara Alıcı Buldu

Fiyatlarda yaşanan düşüşe rağmen, bir Bored Ape Yacht Club NFT’si 1,4 milyon dolara alıcı buldu.

Vis.eth isimli bir kullanıcı, 777 ETH karşılığında Bored Ape NFT’sini satın aldı. Kullanıcı, altın bir maymuna sahip olmak istediği için böyle bir yatırım yaptığını kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir