Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$65.048
% 6.15
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 65.048
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

BONK ve DOGE Beklentileri ve Yaklaşan Ralli Hakkında!

BONK ve DOGE Beklentileri ve Yaklaşan Ralli Hakkında!

BONK ve DOGE, dikkat çekenler arasnda. BONK, yeni gelişmelerle ivme kazanırken, DOGE SpaceX‘in misyonuyla öne çıkıyor. Detaylar burada

Uzmanlar, şu anda 1 doların altında olan kripto paraların potansiyelini değerlendiriyorlar. Örneğin, Bonk (BONK) ve Dogecoin (DOGE) bu değerlendirmelerde öne çıkıyor. Bu coinleri cazip kılan faktörleri anlamak önemli.

Uzmanlar, BONK tokeninin yaklaşan bir ralliye işaret ettiğini öne sürüyor. Aralık 2023’ün en iyi aylarından birini geçirerek tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmasıyla dikkat çekti. Ancak, 15 Aralık’tan sonra %51’den fazla düşüşle 0,0000150 dolara geriledi. Fiyat düzeltmesi sırasında, token yeni bir ralliye doğru adımlar attı.

Örneğin, BONKmas ödülleri 24 Aralık’ta piyasaya sürüldü ve token 25 Aralık’ta birinci yıl dönümünü kutladı. Ayrıca, BONK/INR ticareti 26 Aralık’ta WazirX borsasında başladı ve BONK Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesi 28 Aralık’ta Zeta Piyasalarında kullanıma sunuldu.

Bu gelişmeler, uzmanları BONK tokeni için büyük bir yükseliş öngörmeye yönlendiriyor. Önümüzdeki aylarda BONK fiyatının 0,0000300 doların üzerine çıkabileceğini tahmin ediyorlar.

BONK

 

11 Aralık’ta Dogecoin (DOGE) fiyatı, 0,105 dolara yükselerek yıllık en yüksek seviyeye ulaştı, ancak bu yükselişin ardından düşüş yaşandı. Dogecoin, genel piyasa rallisi ve 6 Aralık’ta kutlanan 10. yıl döneminden aldığı ivmeyle yükseldi. Ancak sonrasında düşüş yaşayarak konsolidasyona girdi.

İlginizi çekebilir: Son Dönemlerin Popüler Altcoini: Sui Teknik Analiz!

29 Aralık’ta Dogecoin fiyatı %13,3 düşüşle 0,091 dolar civarında konsolide oldu. Bu konsolidasyon sırasında, Dogecoin etrafında büyüme görüldü; örneğin, Binance 26 Aralık’ta DOGE’yi kapsayan Marjin Ticareti imkanlarını genişletti. Ayrıca, SpaceX’in Ocak ayında başlatılması planlanan DOGE-1 Misyonu, Dogecoin için olumlu bir işaret olarak kabul ediliyor.

SpaceX’in misyonunun 12 Ocak’ta başlaması bekleniyor ve uzmanlar, bu durumun Dogecoin için olumlu bir sinyal olduğunu düşünüyorlar. Bu gelişmelerin etkisiyle uzmanlar, Dogecoin’in önümüzdeki aylarda tekrar 0,100 doların üzerine çıkabileceğini öngörüyorlar.

Dogecoin

Dogecoin ve Bonk Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir