Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.806
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.806
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bonfire Coin Nedir? BONFIRE Nasıl Alınır?

Bonfire coin nedir? Bonfire coin (BONFIRE), kullanıcıların pasif gelir elde etmesine imkân tanıyan, topluluk odaklı bir blockchain projesidir. Bu makalede, Bonfire coin nedir, nasıl çalışır, ne sunar, BONFIRE nasıl alınır, ne için kullanılır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Bonfire coin (BONFIRE) nedir?

Bonfire coin, Bonfire projesinin yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. DeFi projesi, kullanıcılarına pasif gelir elde etme imkânı sunan, likidite kilitleme özelliğine sahip bir ağdır. Bonfire ağında gerçekleştirilen işlemlerden, Binance Coin (BNB) olarak işlem ücreti alınır. Bu ücretin, %5’i likidite havuzlarına aktarılır. Kalan %5 ise, BONFIRE sahipleri arasında dağıtılır. Kullanıcılar, yalnızca ağ üzerinden işlem yaparak token kazanır ve pasif gelir elde edebilirler.

Proje, Ethereum gibi yoğun blok zincirlerinin, yüksek işlem ücretine karşılık düşük hız sunan yapılarından bunalan kullanıcıları kendine çekmeyi amaçlar. Güvenilir ve risksiz gelir imkânı tanıyan bir platform olmayı amaçlayan ağ, kullanıcı tabanı büyüdükçe, işlem başına sunduğu ödüller de büyüyecek şekilde tasarlanmıştır.

BONFIRE ne için kullanılır?

Bonfire coin, Bonfire ağında gerçekleştirilen işlemlerde kullanılır ve platformun yerel kripto para birimidir. Kullanıcıların ağ üzerinden işlem gerçekleştirebilmesi için Binance Coin’e (BNB) sahip olmaları gerekir. Proje, ağ üzerinden gerçekleştirilen işlemlerden BNB coin ile vergi alır. Alınan vergilerin yarısı BONFIRE sahipleri arasında paylaştırılır.

BONFIRE token, işlem başına sahiplerine kâr getiren bir kripto para olarak kullanılır. Bunun yanında varlık, staking özelliğine de sahiptir. Bu, kullanıcıların, sahip oldukları BONFIRE tokenleri belirli bir vade ile kilitlemesi ve vade sonunda ek token ödülleri kazanması anlamına gelir.

Avantajları nelerdir?

Bonfire ağı, oldukça hızlı çalışır, buna karşın oldukça düşük işlem ücretleri alır. Ethereum gibi büyük ve popüler blok zincirlerinde yüksek işlem ücretine karşın yavaş hız sunumu büyük bir problem olarak görülmektedir. Platformun tokenini elinde bulunduran kullanıcılar, yaptıkları alım-satım işlemlerinde ödedikleri işlem ücretinin %5’ini ödül olarak alırlar.  BONFIRE’ı elinde tutan kullanıcılar, varlıklarını akıllı sözleşmeler aracılığıyla kilitleyebilir ve vade sonunda gelir elde edebilirler.

Dezavantajları nelerdir?

Bonfire coin, şu an için yalnızca birkaç borsada işlem görmektedir. Borsa listelemeleri, kripto para projeleri için oldukça önemlidir çünkü listelemeler, varlığın benimsenmesi, popülaritesi ve fiyatı üzerinde olumlu sonuçlar meydana getirir. Bonfire ağı üzerinden gerçekleştirilen işlemler, Binance Smart Chain’in yerel kripto parası olan BNB ile ödenir. Kullanıcılar, işlem yapabilmek için BNB sahibi olmak zorundadır.

Bonfire coin nasıl alınır?

Bonfire coin ile ilgilenen yatırımcılar, tokenin listelendiği PancakeSwap ve Decoin gibi kripto borsalarına üye olabilir. Kullanıcılar, üye olma işlemini eksiksiz bir biçimde tamamladıktan sonra, cüzdanlarına para yatırarak BONFIRE satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir