Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$67.171
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.171
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

BNB, Uzun Vadeli Yatırımcıları Cezbediyor

Binance şirketinin desteklediği BNB, kripto piyasasında yatırım yapmak isteyen yatırımcıları uzun vadeli planlarıyla cezbediyor.

Kripto paraların piyasa değer sıralamasında 3. sırada (stablecoin’ler hariç) yer alan BNB, uzun vadeli planlamasıyla öne çıkıyor. Binance CEO’su Chanpeng Zhao tarafından duyrulan çeyreklik yakım mekanizması, fiyat istikrarını korumada önemli bir rol oynuyor. Özellikle Terra krizinin de etkisiyle, yatırımcılar token dolaşımlarına dikkat etmeye başladı. BNB de bu noktada insanları cezbediyor.

BNB 10 Yıl Sonra Arzını Üçte Bir Oranında Azaltacak

Geçtiğimiz günlerde Binance, BNB yakma mekanizmasının 21. ayağını da başarıyla gerçekleştirdi. Her çeyrek gerçekleştirdiği arz azaltma politikasına göre, bu çeyreklik için yaklaşık 500 milyon dolarlık coin yaktı.

Binance’ın belirlediği bu politika, kripto para birimini deflasyonist bir yapıya taşıyor. Yatırımcıların ilgi gösterdiği deflasyonist sistem sayesinde, popüler kripto para uzun vadeli yatırım aracı olabilir.

Bu mekanizma verilerine göre Binance, önümüzdeki 10 yıl boyunca mekanizmaya sadık kalırsa, mevcut arzının üçte birinden fazlasını boşluğa gönderebilir. Böyle bir sonuç, özellikle enflasyona karşı yatırım yapan insanlar için cezbedici bir unsur haline dönüşüyor.

Popüler kripto para, güçlü bir finans desteği sayesinde uzun yıllar boyunca ayakta kalabilecek gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir