Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.911
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.911
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

BNB Chain, Web3 Girişimleri İçin Binance ile Ortaklık Kurdu

BNB Chain

Erken Dönem Web3 Girişimlerine Destek için BNB Chain, Binance’ın Girişim Kolu ile Ortaklık Kurdu

BNB Chain, Binance Labs ile işbirliği yaparak 13 Haziran’da yeni bir girişimi tanıttı. BNB Chain’e göre, yeni BNA (Builders, Entrepreneurs, and Developers) programı, projelere ağın 10 haftalık hızlandırıcı programına katılma fırsatı sunacak.

BNB Chain ve Web3 Projeleri

Ayrıca, inkübasyon ortaklığı üyelerine BNB Chain’den hibeler ve Binance Labs’tan finansman sağlanacak. BNB Chain’in lansman-as-a-service programı, güvenlik ve altyapı dahil olmak üzere çeşitli proje alanlarını kapsayan 300.000 dolarlık ücretsiz hizmetler sunmaktadır.

BNA Katılımcılarının, uluslararası etkinlikler aracılığıyla seçileceği belirtiliyor. Girişim sermayesi şirketleri, inkübatörler ve geliştirici toplulukları ile çalışan blok zinciri ağı, dünya genelinde etkinlikler düzenleyecek.

Gelişimi Teşvik Etmek İçin Küresel Etkinlikler

Bu etkinlikler aracılığıyla, blok zinciri ağı, gelişimi teşvik edecek girişimler bulacak. Etkinlikler, “kuluçka aşamasında, ürün lansman öncesi veya sonrası erken aşama blok zinciri girişimleri” üzerine odaklanacak.

Programın kazananları, şirketin ortakları ve organizatörlerinden oluşan bir panel tarafından değerlendirilecek ve ödüllendirilecektir.

İlginizi Çekebilir: Bollinger Bantlarının Geliştiricisinden Bitcoin Fiyat Yorumu

BNB Chain Çekirdek Geliştirme Ekibi, ortaklığın gelişen yeteneklere ihtiyaç duydukları araçları, bilgiyi ve ağı sağlayacağını belirtti. Binance Labs Başkanı Yi He ise, inkübatör ortaklığının şirketin blok zinciri yeteneklerini destekleme taahhüdünü doğruladığını belirtti.

İlk BIA etkinliği, Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenecek Ethereum Community Conference etkinliğinde gerçekleşecek.

Piyasa Tepkileri ve BNB Token Performansı

İnkübasyon ortaklığının lansmanı, BNB Chain’in yerel tokeninin fiyatındaki son artışla aynı döneme denk geliyor. 6 Haziran’da BNB, CoinGecko’ya göre tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 717.48 dolara ulaştı. Ancak fiyat düzelerek 12 Haziran’da 601 dolara düştü. Şu anda BNB’nin fiyatı 608.15 dolar.

BNB’deki son artışlar, daha geniş kripto piyasasının performansını geride bıraktı. BNB, Haziran ayının ilk altı gününde %19 arttı; piyasa ise sadece %4.2’lik bir artış yaşadı.

Buna rağmen, tüccarlar yükselişin sürdürülebilirliğini sorguladı ve madalyonun olumlu ivmesini doğrulamak için sinyaller aradılar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

BNB Chain, Web3 Girişimleri İçin Binance ile Ortaklık Kurdu” te bir düşünce

  1. Pingback: xAI, Elon Musk ile Tesla Yatırımcılarını Davalık Etti! - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Binance, FET, OCEAN ve AGIX Token Birleşimini Destekleyecek - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir