Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.923
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.923
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

BNB Chain, 10 Milyon Dolarlık Bir Fon Oluşturdu

Küresel ölçekte en aktif kullanılan blockchain’lerden biri olan BNB Chain, projeleri teşvik etmek amacıyla fon oluşturdu.

Artan kripto para benimsenmesi ve bununla birlikte çoğalan kripto para birimleri, yatırımcılar için geniş bir yelpaze oluşturuyor. Her çeyrek dönemde yüzlerce farklı kripto para birimi, piyasaya giriş yapıyor. Son olarak Aptos, Optimism gibi projelerin yoğun ilgi görmesi, diğer kripto girişimcileri için iştah açıyor. Diğer taraftan BNB Chain, projeleri teşvik etmek için yatırımlarına devam ediyor.

BNB Chain, Dördüncü Çeyrekte 10 Projeye Destek Verecek

Yoğun ilgi gören BNB Chain, ekosistemini genişletmeye ve büyümeye devam ediyor. En aktif kullanılan blockchain platformu, yenilikçi çalışmalara da imza atıyor. Popüler ağ son olarak, kripto girişimcilerini teşvik etmek ve desteklemek amacıyla yeni bir fon başlattı.

Büyüme teşvik programı adı altında yürütülen çalışmada, ilk destek dördüncü çeyrekte gelecek. Dördüncü çeyrek için 10 adet projeye fon sağlanacak. Bu 10 proje için ayda 800 BNB’ye kadar gaz teşviki gerçekleştirilecek. Ayrıca, bireysel projeler, hizmetler ve doğrulayıcılar için ödenen ücretlere de yardımcı olacak.

BNB Chain yatırım direktörü Gwendolyn Regina, büyüme evresindeki projeleri destekleyeceklerini ve yatırımcı edinmelerinde yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Programın kriterleri arasında, yenilikçilik yapısı altında aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olunması gerekiyor. Tutarlı bir büyüme aşamasında olan projeler, bu destekten yararlanabilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version