Kriptolar:
30427
Bitcoin:
$61.585
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.23
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.22
Korku & Açgözlülük:
40 / 100
Bitcoin:
$ 61.585
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Blum Nedir?

Blum, merkezi ve merkeziyetsiz platformlardan token ticareti yapma imkanı sunan merkeziyetsiz bir borsadır. Hem mobil uygulama hem de Telegram içinde mini bir uygulama olarak kullanılabilir. Blum, vadeli işlem ticareti ve çeşitli ağlardan coin satın alma seçenekleri sunarak, belirli token’ların satın alınmasının sınırlı olabileceği merkezi borsaların ve kullanımı karmaşık olabilen merkeziyetsiz borsaların yarattığı zorlukları ortadan kaldırır.

Blum Ekibi

  • Gleb Kostarev – Kurucu Ortak / CEO
  • Vladimir Smerkis – Kurucu Ortak / CMO
  • Igor Pugachevsky – Kurucu Ortak / Ürün Tasarımı

ve diğer 6 kişiden oluşmaktadır.

Blum Telegram Botu Nedir?

Kısaca, Blum ile tanışmanızı sağlayan bir Telegram mini uygulamasıdır. Bu uygulama, Blum Puanları kazanarak kripto para dünyasına adım atmanızı kolaylaştırır. Üstelik, herhangi bir başlangıç yatırımı yapmanıza gerek kalmadan, risksiz bir şekilde temel kripto para mekaniklerini öğrenmenizi sağlar. 

Blum Drop Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunun amacı, sınırlı süre içinde mümkün olduğunca çok blum yakalamaktır. Her blum, Blum Puanı olarak bakiyenize eklenir ve puanlarınızı artırmanızı sağlar. Buz topladığınızda zamanı durdurarak ekrandaki tüm blumları toplayabilirsiniz. Bombalara tıklamak ise puan kaybetmenize neden olacaktır.

Her oyun 1 bilete mal olur. Her gün Blum’a giriş yaparak ekstra Blum Puanları ve biletler kazanın. Günlük girişlerle bu ödülleri biriktirip Blum Drop Oyunu’nu daha kolay oynayabilir ve puanlarınızı artırabilirsiniz.

Hemen Oynamaya Başlayın

Blum Yol Haritası

2024 3. Çeyrek:

  • MPC Cüzdan
  • Vadeli İşlemler
  • App Store ve Google Play Lansmanı

2024 4. Çeyrek: 

  • Web Platformu Lansmanı

Blum Airdrobu Tarihi?

Belirli Airdrop henüz duyurulmamış olsa da platform Blum Puanı kazanmaya yönelik promosyonlar ve fırsatlarla aktif durumda.

Bu Yazı Dikkatinizi Çekebilir: Hamster Combat Nedir? Eğlenerek Para Kazanmanın Yolu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir