Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.580
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.580
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bloomberg: ETH Değil, Bu 3 Altcoin’de Yükseliş Sinyali Var!

Bloomberg emtia analistleri, Ethereum’un (ETH) önemli ölçüde düşük değerde olduğunu ve en büyük üç altcoin rakibinin hepsinin sağlam potansiyel gösterdiğini söylüyor. İşte detaylar…

Bloomberg, lider altcoin Ethereum’un rakiplerine dikkat çekti

En son Crypto Outlook raporunda, Bloomberg stratejisti Mike McGlone, gelecekteki nakit akışlarının projeksiyonlarına dayalı bir yatırımın değerini tahmin etmeye çalışan bir nakit akışı modeline dayanarak, Ethereum’un uzun bir vadede değerinin altında kaldığını söylüyor. Raporda, aşağıdaki ifadeler kullanılıyor:

Geleneksel yatırımcılar, benzersiz bir öz sermaye, emtia ve parasal özellikler karışımı ile çapraz bir varlığa dönüşen Ethereum ile oyunun kurallarının değiştiğini keşfedebilirler. İndirimli nakit akışı modellerimizden biri şu anda 6,128 dolarlık bir Ethereum değerine ulaşıyor ve mevcut seviyelerden yüzde 110 artış sağlıyor.

Analistler, Blockchain’in başlangıcından bu yana her yıl yüzde 200’ün üzerinde arttığını söyledikleri işlem ücretleri aracılığıyla Ethereum’un devasa gelir akışını not ediyor. Emtia stratejistleri ayrıca, coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere “Ethereum rakipleri” olarak lanse edilen Solana (SOL), Terra (LUNA) ve Avalanche (AVAX) için trend sinyallerinin yükseliş olduğunu söylüyor.

SOL, LUNA ve AVAX: Risk iştahı geri döndü

Analistler, üç ETH rakibiyle birlikte, son birkaç haftadaki geniş pazar sıçraması sırasında diğer ana layer-1 zincirlerinin büyük kripto para birimlerinin gözle görülür üstün performansının altını çiziyor ve aşağıdaki ifadeler kullanılıyor:

Solana, Terra ve Avalanche gibi alternatif layer-1’ler, daha yüksek volatiliteyi hesaba kattıktan sonra bile, gösterge varlığın (ETH) 1.5-2 katı civarında Mart aylık getirilerini bildirerek daha geniş piyasa toparlanmasına öncülük etti. Teknik genişlikteki bu gelişme, risk iştahının geri döndüğünün sağlıklı bir işaretidir.

Bitcoin’e (BTC) gelince, emtia stratejistleri, bir sonraki trendin ne olabileceğini ölçmek için ham petrolün tarihsel performansına bakıyorlar. Her iki varlığı da emtia piyasası olarak gören analistler, ham petrolün Bitcoin’in indirimine kıyasla nispeten yüksek fiyatlarının, BTC’nin fiyatının ortalamaya geri dönerken yükseleceği anlamına gelebileceğini öne sürüyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir