Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.515
% 5.75
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.515
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Bloktopia (BLOK) Nedir? Ne İşe Yarar?

Kripto para dünyasında benzersiz bir VR deneyimi sunmayı hedefleyen bir metaverse projesi olan Bloktopia, Poligon Network üzerine kurulu “Merkeziyetsiz Metaverse” inşa etmeyi planlayan bir projedir. Projenin ana hedefleri; Öğrenmek, Kazanmak, Oynamak ve Yaratmaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin arzının 21 milyon ile sınırlandırılmasına hitaben 21 seviyeden oluşan bir gökdelen olan Bloktopia, benzersiz bir VR ve metaverse deneyimi sunmak üzere dünyanın en gelişmiş 3D oluşturma motorunu kullanarak kusursuz bir görsellik ve kullanıcı deneyimi sunmayı hedeflemiştir.

Bloktopia dünyasında BLOK Token bulunduran kullanıcılara Bloktopian adı verilmektedir. Bu kullanıcılar Bloktopia evreninde gayrimenkul sahipliği, reklam, oyun, iş ağı ve benzeri günlük hayatımızda da yer alan metotları ve Bloktopia’nın NFT mekanizması sayesinde gelir elde edebilecekler.

CoinGecko verilerine göre Bloktopia, (BLOK) yazının yazıldığı esnada son 24 saatte %17.5 oranında düşeşe geçerek 0,079295 dolardan işlem görmektedir. Bloktopia’nın 24 saatlik ticaret hacmi 140.341.602 dolardır.

Bloktopia’yı Diğer Projelerden Farklı Kılan Ne?

Bloktopia, oyunculara oyun oynamaktan daha fazlasını yapma fırsatı sunar. Oyuncular, sanal dünyaya girerek öğrenme, kazanma, oynama ve yaratma gibi tüm özelliklerin keyfini çıkaracaklar.

Kazan, Kullanıcılar birden fazla yöntemle gelir elde edebilirler. Bloktopia kullanıcılar için bir fırsatlar ülkesi niteliğindedir. IDO’nun ardından Bloktopia gayrimenkulleri, Bloktopialıların satın alması için hazır hale gelir. Diğer fırsatlar ise pasif kazanç, bahis ve reklamlardan oluşur.

Oyna, Kullanıcılar Bloktopia oyununda sosyalleşip rekabet edebilir, birinci kişi bakış açısıyla oyun oynayabilir, sanal gerçeklik dünyasında arkadaşları ile etkileşimde bulunabilirler.

Oluştur, Kullanıcılar, Bloktopia’nın basit oluşturucu aracı ile sanat yapıtları, sahneler ve etkinlikler oluşturabilirler.

Reblok, Bloktopia platformundaki gayrimenkul alımıdır. Bloktopia’daki gayrimenkuller oldukça değerli emtia olarak, kullanıcıların kar için satmasına pasif gelir elde etmeleri için kiralaması olanak tanır. REBLOK NFT Sahipleri oy kullanarak platform yönetiminde rol alabilir. Her NFT Bir DAO Tokeni gibi görev alır.

Adblok, Bloktopia içindeki en önemli kazançlardan biri olan reklamcılıktır. Bloktopia büyük firmalarla birlikte çalışırken onlara Bloktopia üzerinde reklam vermeleri için fırsatlar sunacak ve bu gelirinin bir kısmı BLOK token sahiplerine verilecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir