Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.359
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.359
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

BLOCKv Nedir? VEE Coin Ne İşe Yarar?

BLOCKv, yeni nesil programlanabilir NFT’ler oluşturmak, basmak ve dağıtmak için dünyanın önde gelen platformudur. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “BLOCKv nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

BLOCKv nedir? Ne işe yarar?

BLOCKv, yeni nesil programlanabilir NFT‘leri oluşturmak, yazdırmak ve dağıtmak için bir platformdur. Reeve Collins, Lukas Fluri, Gunther Thiel ve Raphael Noth gibi isimler tarafından geliştirilen VEE tokeni, BLOCKv platformuna güç veren yerel tokendir. Ek olarak BLOCKv (VEE) Token’ın avantajları aşağıda listelenmiştir:

  • Fortune 500 listesinde yer alan kurumsal firmalara hitap eden potansiyel bir projedir.
  • Ayrıca pasif gelir, staking yoluyla elde edilebilmekte.
  • NFT‘nin oluşturulması, yazdırılması ve dağıtılması için yerel tokene VEE tokeni cinsinden ödeme yapar.

BLOCKv (VEE) Token’ın olumsuz tarafları şu şekilde:

  • Fiyatlardaki keskin düşüş, yatırımcıların gözünde VEE Coin riskini artırıyor.
  • Çalınması veya saldırıya uğraması durumunda donanım cüzdanında saklanması gerekmekte.

VEE coin nedir?

VEE coin BLOCKv’in yerel tokenidir. Coin, NFT oluşturma ve zincir üzerinde token verme ücretleri için kullanılan kripto para birimidir.

BLOCKv nasıl çalışır?

BLOCKv, etkileşimli, dinamik sanal varlıkların oluşturulmasını kolaylaştıran blokzincir tabanlı bir kullanıcı arabirimi protokolüdür. İşletmelerin son kullanıcı için geri alınabilir, geri alınabilir, aktarılabilir akıllı ürünler satarak gelir elde etmelerini sağlayarak blok zincirinin ana akım benimsenmesini artırmayı amaçlamaktadır. VEE Coin, NFT oluşturma ve zincir üzerinde token verme ücretleri için kullanılan kripto para birimidir. Ek olarak BLOCKv platformu, Fortune 500 işletmeleri, reklam öğeleri ve geliştiriciler tarafından blockchain ve NFT’lerin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için kullanır. Ayrıca işlem ücretlerinde kullanılan VEE Coin, topluluğun likidite ihtiyaçlarını karşılama görevini üstlenmekte.

BLOCKv nedir? VEE coin nasıl alınır?

BLOCKv şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Ayrıca projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. BLOCKv’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Bitfinex, Bancor Network. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir