Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.275
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.275
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

BlockFi, Mahkemeden İkramiye Onayı Bekliyor

BlockFi

BlockFi baş insan sorumlusu Megan Crowell, 11. Bölüm iflas işlemleri sırasında önemli çalışanlara ikramiye verilmesine izin verilmesi için mahkemeye dilekçe verdi.

Crowell, New Jersey Bölgesi’ndeki Birleşik Devletler İflas Mahkemesi için 23 Ocak’ta yaptığı açıklamada, belirli mali teşvikler verilmediği takdirde BlockFi’nin son derece rekabetçi bir kripto sektöründe çalışanları elinde tutamayabileceğini söyledi.

BlockFi yöneticisine göre, 11. Bölüm sürecinde birçok personelin rekabetçi tazminat olmaksızın şirketten ayrılma olasılığı yüksekti ve bu da potansiyel olarak maliyetleri artıracaktı.

Crowell, “Yetenek savaşı aktif olmaya devam ediyor ve Katılımcıların kripto para birimi sektörü içinde ve dışında birçok fırsatı var” dedi.

“Kripto para deneyimine sahip bireyler, özellikle bu sektörler ürün ve hizmetlerini kripto para ve ilgili teknolojileri içerecek şekilde uyarladıkça, diğerlerinin yanı sıra finans, teknoloji ve ödeme platformu sektörlerindeki işverenler için caziptir.”

BlockFi 28 Kasım’da iflas başvurusunda bulunduğu sırada elinde yaklaşık 257 milyon dolar olduğunu söyledi.  Firma, işçilerin kıdem tazminatına hak kazanmadığı için, şirket açısından eğitimli iç kaynakları elde tutulmasını sağlamak ve bir Kilit Çalışan Tutma Planı oluşturmak için bir dilekçe sunduğunu söyledi.

Crowell’e göre, önerilen plan, 31 Ocak itibariyle firmada kalmaları halinde çalışanlara maaşlarının %20-50’si oranında ikramiye imkanı verecek.

Ayrıca Crowell, Kasım ayındaki iflas başvurusunun ardından bazı kritik çalışanların Google, Block ve Walmart’tan gelen teklifleri kabul ettiğini ve bazı durumlarda mevcut ücretlerinin önemli ölçüde üzerinde ücret aldıklarını sözlerine ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version