Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.954
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.954
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

BlockFi Alacaklıları Ayrıntılarının Gizliliği Konusunda Endişeli

BlockFİ

BlockFi Alacaklıları Kimlik Bilgilerinin Sızdırılmaması İçin Büyük Savaş Veriyor.

BlockFi alacaklılarının salı günü mahkemeye yaptıkları başvuruda, iflas işlemlerinin parçası bazı isimlerinin açıklanması durumunda hacklenme veya kimlik hırsızlığı riski altında olacaklarını öne sürerek kişisel bilgilerini gizli tutmaya çalışıyor.

İflas eden kripto kredi kuruluşu BlockFİ alacaklıları, yüz binlerce kullanıcının mali bilgilerinin standart adli prosedürün bir parçası olarak yayınlandığı Celsius davasında görülen bir durumdan kaçınmaya çalışıyor.

İflas davalarından sorumlu bir ABD Adalet Bakanlığı yetkilisi olan Andrew Vara, Salı günü New Jersey iflas mahkemesine yaptığı ayrı bir başvuruda, herhangi bir uygunsuzluk iddiasından kaçınmak için gerekli olan “ifşanın iflas hukukunun temel bir öncülü olduğunu” savundu – daha önce çökmüş kripto borsası FTX davasında yaptığı argümanları yineledi.

BlockFi

BlockFi alacaklılarından oluşan bir komite, değerli bir müşteri listesini ücretsiz olarak vermenin mülkün değerini azaltacağını ve Luke Dashr gibi deneyimli bitcoin geliştiricilerinin bile saldırılara maruz kalabileceğini belirterek, yayının onları hırsızlığa karşı savunmasız hale getireceğini söyledi.

FTX davasında, Bloomberg ve New York Times gibi medya şirketleri tarafından desteklenen alacaklı listesinin yayınlanması talebi, 11 Ocak Çarşamba günü Delaware’de yapılacak bir duruşmada değerlendirilecek ve yargıç Michael Kaplan, BlockFi davasını 17 Ocak’taki bir duruşmada ele alacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version