Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.268
% 6.59
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.268
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Blockchain Expo World ile Türkiye’de Bir İlk Gerçekleşiyor

Türkiye’nin ilk blockchain teknolojileri fuarı Blockchain Expo World, kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Birçok sektöre fırsat kapıları aralayan blockchain teknolojisinin değeri gün geçtikçe artıyor. Artan ilgiyle birlikte blockchain ile bağlantılı yapılan çalışmalar da hızla devam ediyor. Kripto para borsalarından blockchain çözüm sağlayıcılarına kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren şirketler Blockchain Expo World’de sahne almak için gün sayıyor.

Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World

Blockchain Expo World, 22 ve 25 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi‘nde, alanında ünlü birçok ismi ve binlerce kişiyi ağırlayacak. Fuar, fiziki ortamın yanı sıra metaverse’de sanal ziyaretçilerine de kapılarını açacak.

Üç gün boyuna sürecek olan fuarda, metaverse, kripto para, NFT, web3 ve blockchain ile ilgili çok daha fazla şirket sahne alacak. Aynı zamanda, fuara ilgili STK’lar, dernekler ve öğrenci kulüpleri de katılım sağlayacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) denetiminde düzenlenen blockchain fuarı, alanlarında ün sahibi olan birçok ismi konuşmacı olarak ağırlayacak. Söyleşi, panel ve konferansların Talk Expo’da düzenleneceği fuarda, birçok kamu kurumu da destekçi ve katılımcı olarak yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir