Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.707
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.707
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Blockchain.com, Kendi NFT Pazarının Beta Sürümünü Başlattı

Kripto para finans şirketi Blockchain.com, Perşembe günü yaptığı açıklamada, OpenSea tarafından desteklenecek olan kendi NFT platformunu piyasaya süreceğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain.com, NFT pazarına giren diğer kripto para şirketlerinin arasına katılıyor. NFT pazarını piyasaya sürmeye hazırlanan şirketin NFT platformu, şu an beta aşamasında ve bireylerin bekleme listesine kaydolması gerekiyor.

Yeni NFT pazarı, bireylerin NFT’leri Blockchain.com cüzdanlarında satın almalarını, satmalarını ve saklamalarını sağlayacak.

“NFT Pazarına Erişimi Kolay Hale Getirmek İstiyoruz”

Şirket konuyla ilgili blog gönderisinde şu ifadeleri aktardı;

“NFT alanındaki büyüme ve heyecan yadsınamaz, ancak kriptonun ilk günlerinde karşılaştığı benimsenme konusundaki zorlukların çoğunu burada görüyoruz. Spesifik olarak, NFT pazarına erişim çok karmaşık ve sezgisel değil. NFT pazarına erişimi kripto pazarına erişim kadar kolay hale getirmek istiyoruz.”

Birçok Kripto Para Borsası Kendi NFT Pazarını Oluşturuyor

Kripto para borsaları Binance ve FTX.US, Haziran ve Ekim aylarında kendi NFT pazaryerlerini başlattılar. FTX.US’un pazarı hem Ethereum hem de Solana tabanlı NFT’leri destekleyen ilk pazar oldu.

Kripto borsası devi Coinbase de 11 Ekim’de NFT pazaryerini duyurdu, ancak o da hala beta aşamasında.

Blockchain.com, yaklaşmakta olan NFT pazarını duyurmanın yanı sıra kısa süre önce Latin Amerika odaklı kripto yatırım şirketi SeSocio’yu satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir