Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.564
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.564
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

BlackRock Yeni Ethereum ETF Başvurusu ve Bitcoin ETF Onayı!

BlackRock Şirketinden Yeni Ethereum ETF Hamlesi ve Bitcoin ETF Onayı!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi olarak bilinen BlackRock, Bitcoin ETF başvurusundan sonra şimdi de spot Ethereum ETF başvurusunda bulundu!

BlackRock, Ethereum’un değerini geniş bir yatırımcı kitlesine taşımayı hedefleyen bu hareketle kripto para dünyasına ilgisini bir kez daha göstermiş oldu. Ethereum, Bitcoin’in ardından en yüksek piyasa değerine sahip ikinci kripto para olduğundan, bu başvuru önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Borsa Hacklandi! Hacker, Bu Coin’den Alıyor!

Bununla birlikte, BlackRock’ın Bitcoin ETF başvurusuna dair güncellemeler de gündemde kalmaya devam ediyor. Daha önce Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘na (SEC) sunulan başvuru, hala incelenmekte. Yatırımcılar ve kripto para takipçileri bu durumu yakından gözlemlemeye devam ediyorlar.

Ethereum ve Bitcoin ETF başvurularının yapılması, kripto paraların ana akım finans dünyasına daha fazla entegre olma yolunda önemli bir adım olarak görülüyor. Bu, kripto para birimi sektörünün daha geniş yatırımcı tabanına ulaşmasına yardımcı olabilir.

Özellikle, SEC’in Ethereum ve Bitcoin ETF başvurularını kabul etmesi, yeni yatırım araçlarının kripto para piyasasına entegrasyonunu hızlandırabilir ve mevcut ve potansiyel yatırımcılar için güveni artırabilir.

Sektörün önde gelen ETF uzmanları konu ile ilgili paylaştıkları analizlerinde en geç Ocak ayına kadar SEC tarafının BlackRock spot Bitcoin ETF başvurusunu onaylamasını beklediklerini söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version