Kriptolar:
29790
Bitcoin:
$70.285
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.1
% 0.69
Piyasa Değeri:
$2.59 T
% 1.64
Korku & Açgözlülük:
76 / 100
Bitcoin:
$ 70.285
BTC Dominasyonu:
% 53.1
Piyasa Değeri:
$2.59 T

Black Swan Kitabının Yazarı, Kripto Liderlerini Eleştirdi

Modern filozof, risk analisti ve Black Swan kitabının yazarı Nassim Taleb, blockchain endüstrisinin liderlerini eleştirdi.

Kripto para piyasasının maksimalistlerindeki sayı günden güne artış gösteriyor. Ancak, diğer taraftan bu sektörün olumsuz yanlarını öne çıkaranlarda da artış gözlemleniyor. Sektör çalkantılı ilerleyişini sürdürürken, piyasadaki önemli isimlerin açıklamaları dikkat çekiyor. Bu açıklamalardan biri de Black Swan kitabının yazarından geldi. Nassim Taleb, kripto endüstrisindeki liderleri iğneleyici cümleleriyle eleştirdi.

Nassim Taleb, Kripto Endüstrisinin Liderlerini İğneledi

Ünlü Black Swan kitabının yazarı Nassim Taleb, kripto endüstrisi hakkındaki görüşlerini sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

Modern filozof ve risk analisti olarak tanınan Taleb, kripto paraların çöküşüne de kinayeli olarak takıldı. Taleb, “CRYPTOCRASH” başlıklı paylaşımıyla dikkat çekti.

Taleb, kriptokratlar olarak adlandırdığı kripto endüstrisine ve liderlerine iğneleyici sözlerde bulundu. Yazar, dünyanın kriptokratlar tarafından yönetilmeyeceği konusunda iyimser olduğunu dile getirdi.

Özellikle Vitalik Buterin’in giyim tarzına takılan Taleb, kripto endüstrisine iğneleme yapmaktan çekinmedi. U Today’in yaptığı habere göre Taleb, kripto paraların çöküşünün iyimserlik gösterilecek bir durum olduğuna değindi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir