Kriptolar:
30427
Bitcoin:
$61.390
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.23
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.22
Korku & Açgözlülük:
40 / 100
Bitcoin:
$ 61.390
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bitwise Baş Yatırım Sorumlusundan Bitcoin ETF Yorumu

ETF'ler Üst Üste 4 Gündür Para Girişi Yaşıyor

Bitwise Baş Yatırım Sorumlusu Matt Hougan, SEC’e yapılan ilk çeyrek 13F başvurularında ortaya çıktığı gibi, kurumsal yatırımcılar tarafından Bitcoin ETF’lerini tespit etmek için yapılan son tahsislerin yalnızca bir başlangıç adımını veya “peşin ödemeyi” temsil ettiğini belirtti. Bu ilk tahsislerin genellikle profesyonel yatırımcıların portföylerine Bitcoin gibi yeni varlıkları dahil ederken takip ettikleri daha geniş, aşamalı bir yatırım yaklaşımının parçası olduğunu açıkladı.

Hougan, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’i yatırım stratejilerine tamamen entegre etmeleri için tipik zaman çizelgesinin altı ila on iki ay arasında sürdüğünü açıkladı. Bu süreç birkaç aşamayı içerir:

1. Durum Tespiti: Varlığın kapsamlı bir şekilde araştırılması ve anlaşılması.
2. Kişisel Tahsis: Yatırım firmasının prensipleri kişisel olarak Bitcoin’e yatırım yaparak başlayabilir.
3. İzole Müşteri Tahsisleri: Seçilen müşteri portföylerine kontrollü bir şekilde bitcoin tahsis edilir.
4. Platform Genelinde Tahsis: Bitcoin tahsisleri firmanın tüm müşteri tabanına dağıtılır.

Hougan, ilk tahsisten yaklaşık altı ay sonra birçok firmanın Bitcoin’i tüm müşteri defterine dahil etmeye başladığını ve tahsislerin genellikle portföyün %1 ila %5’i arasında değiştiğini belirtti.

Bitcoin ETF’lerinin önemli potansiyelini vurguladı ve şöyle dedi: “Bitcoin ETF’lerinin büyük vaadi, profesyonel yatırımcılara toplu olarak Bitcoin satın alma kapısını açabilmeleri ve varlığa yatırım yapan sermaye havuzunu önemli ölçüde artırabilmeleridir.” Bu açıklama, Bitcoin ETF’lerinin yaygın kurumsal olarak benimsenmesinin piyasada sahip olabileceği dönüştürücü potansiyelin altını çiziyor ve potansiyel olarak Bitcoin’e önemli miktarda sermaye akışına yol açabilir.

Hougan’ın içgörüleri, Bitcoin’in çeşitlendirilmiş yatırım stratejilerindeki rolünün giderek daha fazla kabul edildiğini ve kurumsal yatırımcıların, ETF’ler gibi düzenlenmiş yatırım araçları aracılığıyla dijital varlığa maruz kalma konusunda artan ilgisini yansıtıyor.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitwise Baş Yatırım Sorumlusundan Bitcoin ETF Yorumu” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin, Balinaların Birikimi Artırmasıyla Yeniden Yükselişe Geçti - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Vanguard'ın Yeni CEO'su Firmanın Bitcoin ETF'lerine Karşı Duruşunu Sürdürüyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir