Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.293
% 2.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.293
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitwave, 15 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Kripto muhasebesi, vergi ve uyumluluk platformu Bitwave, düzenlenen finansman turunda 15 milyon dolar topladı.

Hack VC ve Blockchain Capital liderliğinde gerçekleştirilen A serisi finansman turuna, SignalFire, Valor Equity Partners, Arca, Pulsar Trading ve Alumni Ventures Blockchain Fund gibi diğer risk sermayesi şirketleri de katılım sağladı.

Bitwave, Kripto Odaklı Platformu için Fon Topladı

Bitwave yaptığı açıklamada, elde edilen fonların finansman, vergi, muhasebe, denetim ve raporlama ile ilgili süreçleri iyileştirmek için dijital varlıkları saklayan, ticaretini yapan ve kullanan kurumlara yardımcı olmayı amaçlayan Bitwave Corporate adlı bir ürünü başlatmak için kullanılacak. Yeni ürün, doğrudan mevcut platformun üzerine inşa edildi ancak bilanço takibi v.b. gibi daha gelişmiş özelliklere sahip.

Bitwave COO’su Amy Kalnoki konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu finansman turu, teknolojimizin gücüne dair daha fazla kanıt sağlıyor ve Bitwave’in dijital varlıkları benimseyen işletmeler için nasıl kritik bir altyapı haline geldiğini gösteriyor”

OpenSea, Compound ve Polygon, Bitwave’in hizmetlerini kullanan şirketler arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir