Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.997
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.997
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitso, Sınır Ötesi Ödemeler İçin Circle’ın Ödeme Sistemini Entegre Ediyor

Meksika merkezli kripto varlık işlem platformu Bitso, Meksikalı işletmelerin sınır ötesi işlemlerini daha kolay ve güvenli bir biçimde yapmalarının önünü açıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitso yaptığı açıklamada, Meksika vatandaşlarının ve işletmelerinin ABD’ye ve ABD’den daha kolay sınır ötesi ödeme yapabilmeleri için Circle’ın ödeme sistemini entegre ettiklerini söyledi.

Circle entegrasyonu, borsanın ödeme hizmetlerini iyileştirmek için kurulan bir kolu olan Bitso Shift’in bir parçası olacak. Bitso Shift, ABD’de ürün ve hizmet sunan şirketlerin ve bireylerin, kripto ödemesi yapmasına ve kripto ödemesi almasına olanak sağlayacak.

Dünya Bankası’nın verilerine göre ABD, Meksika’nın en büyük ticaret ortağıdır. Meksika Merkez Bankası’na göre 2020 yılında ABD’den Meksika’ya 40 milyar dolarlık havale gerçekleşti.

Circle’ın çözümü, kullanıcıların ABD veya Meksika’ya kolaylıkla para göndermesine imkan tanırken ek olarak Meksika pesosunu dolar destekli stablecoin‘lere dönüştürmelerine izin verecek.

Bitso CEO’su Daniel Vogel konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Meksikalı serbest çalışanların ve işletmelerin, dijital ekonomide gelişmelerini destekleyecek düzenlenmiş, düşük maliyetli bir ürün sunmak için Circle ile ortaklık yapmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version