Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.339
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.339
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BitMEX, ETHPoW’a Yatırım Yapma İmkanı Sunuyor

Kripto para borsası BitMEX, yeni eklediği sözleşmesiyle, kullanıcılara ETHPoW’a yatırım yapma imkanı sunmaya başlıyor.

Listelediği varlık sayısını genişleten BitMEX, araştırma faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, listelediği varlıklara, kullanıcılarına yatırım imkanı sağlayacak yeni bir varlık ekledi.

BitMEX, ETHPoW Sözleşmesiyle Kullanıcılarına Fırsat Sağlıyor

BitMEX, yeni doğrusal vadeli sözleşmeler ETHPOWZ22 ile yatırımcılarına ETHPoW’a yatırım yapma fırsatı sunuyor. Borsa, Tether (USDT ERC-20) marjlı sözleşmeyle birlikte kullanıcıların 2 kata kadar kaldıraç kullanarak ETHPOW’a yatırım yapmalarına olanak tanıyor.

BitMEX’in listelemeye başladığı ETHPOWZ22, USDT (ERC-20) ile teminatlandırılmış doğrusal bir vadeli işlem sözleşmesi. ETHPOWZ22, normal bir vadeli işlem sözleşmesine benzer şekilde çalışıyor. Ancak sözleşme birtakım farklılıklar da barındırıyor. Bu farklılıkların başında ise fiyat yöntemi geliyor. ETHPOWZ22’de son fiyat yöntemi uygulanıyor.

BitMEX, ETHPoW’un henüz gözlemlenebilir bir fiyatı olmadığı için son fiyat yöntemini kullanmayı tercih ediyor. Öte yandan, sektörü manipülasyonlardan korumak için, sözleşmenin fiyat limitleri her saat başı belirleniyor. Ayrıca limitler, aşağı ve yukarı yönlü +/- yüzde 20 olarak ayarlanıyor. Trader’lar, limit arttırma fiyatının üzerinde veya altında teklif veremiyor. 

ETH Proof of Work Coin’in spot fiyatını temsil eden sağlam bir endeks üretmek mümkün olduğunda BitMEX BETHPOWT endeksi oluşturacak. Sonrasında, fiyatlama yöntemi adil fiyat olarak değiştirilecek. Böyle bir Endeks oluşturulana kadar BETHPOWT değeri 0 olarak ayarlanacaktır. Eğer vade tarihine kadar herhangi bir endeks oluşturulmamışsa uzlaşma değeri 0 olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir