Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.967
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.967
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BitMEX CEO’su Görevi Bıraktı

BitMEX CEO‘su Alexander Höptner, 2021 yılında üstlendiği görevi bırakırken, yerine Stephan Lutz bakacak.

Kripto para borsalarındaki yaprak dökümü devam ediyor. Özellikle kripto ayı piyasasının da etkisiyle, borsalarda çeşitli yapılanmalar baş gösterdi. Bunlar genellikle küçülme, işten çıkarma ve CEO‘ların istifası olarak öne çıktı. Geçtiğimiz günlerde, Polkadot CEO’su Gavin Wood da istifa etmişti. Son olarak kripto borsası BitMEX CEO‘su da istifa edenler arasına katıldı.

BitMEX Geçici CEO’su Stephan Lutz Oldu

Popüler kripto para borsası BitMEX, Alexander Höptner‘in görevi bırakmasının ardından geçici olarak Stephan Lutz‘a CEO’luk görevini teslim etti.

İki yıldır borsada yöneticilik yapan Höptner, aldığı kararla görevden ayrıldı. Konuyla ilgili yorum yapan borsa sözcüsü, Höptner’in işten ayrılmasının ardından Lutz’un göreve geldiğini duyurdu. Ancak borsa sözcüsüne göre bu görev geçici olacak. Haberin düşmesinin ardından, kurucu Arthur Hayes’in göreve gelebileceği iddiaları sosyal medyada yer aldı.

Ayrılıkla ilgili açıklamada bulunan yeni CEO Stephan Lutz, yönetim ekibi ve personeller ile birlikte BitMEX için çalışacaklarını aktardı. Kripto ticaretini güvenli ve istikrarlı bir şekilde sürdürmek için çalışacağını da belirtti. Ayrıca Lutz, açıklamalarında Höptner’e teşekkürlerini de iletti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir