Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.987
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.987
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

BitMEX, BMEX Token’ını İşleme Açmak için Hazır

Kripto borsası BitMEX, yerel BMEX token’ını 11 Kasım’da listelemek için hazırlanıyor.

Borsa ilk olarak geçen yıl Aralık ayında BMEX token’ınını duyurdu ve Şubat ayında kullanıcılara airdrop yapmaya başladı. BitMEX, Şubat ayından bu yana 80 binden fazla yatırımcıya milyonlarca BMEX gönderdiğini söyledi. Haziran ayında şirket, piyasa koşullarını öne sürerek tokeninin listelenmesini ertelemişti. Uzun bir sürenin ardından token’ı listeleyeceğini duyurdu.

BitMEX, BMEX Token’ını İşleme Açıyor

BMEX token’ını geçen yıl ilk kez duyuran kripto borsası BitMEX, yerel token’ını 11 Kasım Cuma günü listelemek için hazır.

BitMEX yaptığı açıklamada, şirketin türev alanında pazar payını yeniden kazanmayı hedeflediği için token’ın müşterileri ödüllendirmek için kullanılacağını söyledi. Ayrıca, ödüllerin işlem ücreti indirimleri, para çekme ücreti feragatleri, iyileştirilmiş stake ödülleri ve yeni ürün ve hizmetlere erişim şeklinde sunulacağını belirtti.

Kripto borsası, BMEX/USDT’yi spot listemesinin yanı sıra BMEX/USDT ve BMEX/USD, marjin kontratlarını türev piyasasında listeleyecek.

BitMEX’in Baş Pazarlama Sorumlusu Benjamin User‘a göre, borsa, likidite büyümesine katkıda bulunmak ve kripto pazarlarını canlandırmak istediği için şimdi lansman zamanı oldukça doğru.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir