Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.728
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.728
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitget KCGI 2022, 5.000’e Yakın Katılımcıyla Sonuçlandı ve Bir Türk Takımı 9. Oldu! (Sponsorlu)

Dünyanın lider copy trade kripto platformu Bitget, yılda iki kez düzenlenen global kripto vadeli işlem yarışması olan King’s Cup Global Invitational (KCGI) 2022’nin toplam 4.754 katılımcı ile sonuçlandığını duyurdu. Yarışmada Barbarians 2 isimli Türk takımı rakiplerini geride bırakarak 9.sıraya yerleşmeyi başardı. Barbarians 2’nin takım lideri Mr.Tradeer, yarışmayla ilgili olarak “KCGI yarışması çekişmeli ve güzeldi, böyle yarışmaların sık sık olması kullanıcılarda trade eğitimi konusunda istek yaratacaktır. Sonucunda daha iyi noktalara da gelebilirdik ancak yine de ilk global yarışmamızda dünyada ilk 10’da yer alıp Türkiye’yi temsil edebilmek mutluluk verici. Bitget’e de bu fırsat için ayrıca teşekkür ediyoruz. Kendini kanıtlamış, dünya çapında global bir borsada bunu başarmak ayrı bir mutluluk.” yorumunda bulundu.

KCGI yarışması, Bireysel Yarışma ve Takım Savaşı olarak 200 BTC’lik bir ödül havuzunu paylaşma şansına sahip kullanıcılar için ikiye bölünmüştü. Bireysel yarışmanın birincisi ise olağanüstü işlem becerileri ve keskin öngörüleri ile bu iki savaş alanında toplam 819.906,47 USDT kâr ve %82.689,36’lık bir K/Z oranı elde ederek müthiş bir zafer kazandı.

Takım Savaşı cephesinde ise bu mücadeleye katılan 82 uygun takımdan dokuzu 50 BTC’lik ödül havuzunu açmaya hak kazandı. Güney Kore’den kazanan takım 156.462,77 USDT toplam kârla birinci sırada yer alırken, onu sırasıyla 148.404,21 USDT ve 108.194,31 USDT kârla ikinci ve üçüncü takımlar izledi.

Bitget Yöneticisi Gracy Chen “Katılımcılarımızın coşkusu ve topluluğumuzun olağanüstü desteği sayesinde KCGI yarışması büyük bir başarıyla sona erdi. Bu fırsatı da kazananları tebrik etmek için kullanmak istiyorum. Lider bir global türev borsası olarak Bitget, deneyimli traderların yeteneklerini göstermeleri ve yeni traderların becerilerini geliştirmeleri için bir platform sağlamaktan onur duyar. Orası rekabet etmek için ve aynı zamanda farklı türde traderların öğrenmesi ve gelişmesi için bir alan” dedi.

“Bu ve geçmiş yarışmalarda bazı mükemmel traderlar gördük ve kripto giderek daha önemli bir yatırım varlığı haline geldiğinden, önümüzdeki yarışmada daha fazla katılımcı çekeceğine inanıyoruz. Traderların yetenek ve tutkusu ile bu etkinliklerin beğenileri, kripto yatırımının daha iyi anlaşılmasını sağlayacak ve kripto türev işlemlerinin benimsenmesini artıracaktır.” diye ekledi

KCGI ilk olarak 2021’in sonlarında çıkış yaptı ve Bitget topluluğundan büyük ilgi görmeye devam etti. Son yarışmanın kayıt süresi, lansmanından bu yana yoğun ilgi gördüğü için daha fazla katılımcıyı ağırlayacak şekilde uzatıldı. Bitget, 120 yılı aşkın bir geçmişe sahip bir İtalyan futbol devi olan Juventus’un, Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray’ın yanı sıra espor takımları Professional Gamers League (PGL) ve 18 milyon dolar ile espor tarihinin en büyük ödül havuzunu elde ederken Uluslararası şampiyon olan ikinci Doğu Avrupa takımı Team Spirit’in resmi kripto ortağı olan, kripto, spor ve oyun dünyalarının desteğiyle blok zinciri hareketini güçlendirmede ön saflarda yer alıyor. İleriye dönük olarak, Bitget, oyun ve kripto kavramını birleştirerek, dünyanın dört bir yanındaki değerli kullanıcılarımıza yenilikçi ancak ödüllendirici işlem girişimlerini başlatmaya devam edecek.

KCGI hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın: https://www.bitget.com/tr/kcgi/spring/2022

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Şu anda dünya çapında 50’den fazla ülkede iki milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget, 20’den fazla ülkeye yayılan 500 kişilik bir iş gücüyle 2021’de merkezi olmayan finansı teşvik etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in Haziran 2019’da kripto türevleri pazarındaki resmi lansmanından bu yana, platform artık dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi ve hacme göre türev işlemler için CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından global olarak ilk beşte yer alıyor. Bitget’in amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade, dünya çapında kripto türevleri traderları için deneyime yenilik getiren 20.000’den fazla copy traderı kendine çekti.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara kapsamlı ve geniş kripto ağına güvenli ticaret çözümleri sağlamayı taahhüt eder. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major’ün resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıklar da 2022’nin başlarında duyuruldu.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

Resmi website: Bitget.com

Telegram: https://t.me/bitgetturkiye

Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global/

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir