Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.915
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.915
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitget, Gracy Chen’i Yönetici Direktör olarak Atadı

Singapur, 1 Haziran 2022 – Lider global kripto borsası – Bitget, bugün platform global genişleme planını hızlandırırken Bitget’in büyüme stratejilerine liderlik edecek olan Gracy Chen’in Yönetici Direktör olarak atandığını duyurdu.

Dünya çapında 50’den fazla ülkedeki varlığıyla Bitget, benzeri görülmemiş bir hızla büyüyor. Bu yılın başlarında Bitget, türev işlem hacminin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,69 milyar dolara ulaştığını ve bir önceki yıla göre %300’lük bir büyümeyi temsil ettiğini duyurdu. Ayrıca, kullanıcı tabanı da önemli ölçüde büyüyerek dünya çapında iki milyon kullanıcıya ulaştı. Bitget’in geçen yılki katlanarak büyümesiyle Chen’in atanması özellikle daha geniş global pazarlarda büyümeyi yönetmeye odaklanacak.

Chen’in atanması hakkında yorum yapan Bitget CEO’su Sandra Lou, “Gracy gibi deneyimli bir profesyonelin aramıza katılmasından son derece memnunuz ve uluslararası pazarlarda büyüme stratejilerimizi daha da güçlendirmek için bu alandaki uzmanlığından yararlanmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

2018’de piyasa çıkışından bu yana Bitget’te muazzam bir büyümeye ve en son türev işlemler hacmine göre CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından global olarak ilk beşte yer almasına tanık olan Chen, Fin-tech endüstrisine yeniden katılmak ve tüm dikkatini kripto alanına adamak için ilham aldı. Chen, atanmasının ardından global pazarların büyümesini ve genişlemesini, Bitget’in stratejisini, yürütmesini, iş ve kurumsal gelişimini denetleyecek. Ayrıca Bitget’in sesini ve daha geniş kripto ekosistemindeki varlığını yükseltecek ve markanın liderliği altında daha da gelişmesine yardımcı olacak.

Chen, merkezi Taipei’de bulunan bir VR teknolojisi şirketi olan XRSPACE’de yönetici rolleri üstlenerek Bitget’e katıldı. XRSPACE Başkanı Peter Chou tarafından davet edilen Gracy, bölgedeki pazarlama ve iş geliştirme görevlerinin yanı sıra hükümet ve halkla ilişkileri denetledi ve yönetti.

Çin’deki en büyük medya gruplarından biri olan Phoenix TV’nin teknoloji ve finans kanalında eskiden sunucu ve yapımcı olan Chen, Dünya Ekonomik Forumu da dahil olmak üzere finansal haberler ve olaylar hakkında kapsamlı haberler yaptı. Phoenix’te geçirdiği süre boyunca, Wired’ın kurucu editörü Kevin Kelly de dahil olmak üzere teknoloji liderleriyle röportaj yaptı.

“Global türev işlemlerinde büyümeye öncülük eden bir kripto platformuna katılmak için heyecan verici bir zaman. Her zaman kripto ve ilgili girişimlerde hevesli bir yatırımcı oldum. Bitget’in kardeş şirketi ve Asya’nın önde gelen merkezi olmayan cüzdanı BitKeep’in ilk yatırımcılarından biri olarak, markanın yıllar boyunca gelişimine ve büyümesine tanık oldum. Azimli ve zeki bireylerle dolu bir organizasyona katılmaktan ve Bitget’e Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve uçsuz bucaksız kripto ağına geniş bir köprü oluşturan portal olarak daha da yüksek büyümeler kaydetmesine rehberlik etmekten mutluluk duyuyorum. ” dedi Gracy Chen.

Chen, 2015 yılında Dünya Ekonomik Forumu tarafından Global Shaper seçildi. National University of Singapore’dan mezun olan Chen, ayrıca Massachusetts Institute of Technology’de MBA derecesi alacak.

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Şu anda dünya çapında 50’den fazla ülkede iki milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget, 20’den fazla ülkeye yayılan 500 kişilik bir iş gücüyle 2021’de merkezi olmayan finansı teşvik etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in Haziran 2019’da kripto türevleri pazarındaki resmi lansmanından bu yana, platform artık dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi ve hacme göre türev işlemler için CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından global olarak ilk beşte yer alıyor. Bitget’in amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade, dünya çapında kripto türevleri traderları için deneyime yenilik getiren 20.000’den fazla copy traderı kendine çekti.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara kapsamlı ve geniş kripto ağına güvenli ticaret çözümleri sağlamayı taahhüt eder. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major’ün resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıkları da 2022’nin başlarında duyuruldu.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

Resmi website: Bitget.com

Telegram: https://t.me/bitgetturkiye

Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global/

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir