Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.804
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.804
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

BitFlyer, FTX Japan’i Satın Alıyor

BitFlyer

Japonya’nın ulusal radyo servisi tarafından yapılan haberlere göre, FTX Japan yakında Japon kripto borsası BitFlyer’ın mülkiyetine geçecek.

BitFlyer’ın, FTX Japan’ın tüm hisselerini satın almak için birkaç milyar yen ödemesi bekleniyor ve bu da BitFlyer’ın işletme üzerinde tam kontrol kazanması anlamına geliyor, NHK Perşembe günü bildirdi. Makaleye göre, şirket FTX Japan’ı kurumsal müşteriler için dijital varlık yönetimi veya saklama şirketi olarak yeniden başlatmayı planlıyor.

İlginizi Çekebilir: Upbit, BTC ve USDT Pazarlarına Yeni Dijital Varlıkları Ekliyor

Ana şirketinin iflas başvurusunda bulunmasından sadece birkaç ay önce, FTX Japan 2022 yılında faaliyete geçti. FTX’in devam eden iflas süreci boyunca satmayı planladığı dört bağımsız iştirakten biri bu şirket.

NHK’ya göre, son zamanlarda Japonya’da dijital varlıkların benimsenmesi dramatik bir şekilde arttı. Japonya Kripto Para Borsası Birliği’nden alınan verilere göre, kripto para hesaplarının sayısı Nisan 2024 itibarıyla 10 milyonu aştı ve 2019 yılında ülkedeki hesap sayısına göre neredeyse %300’lük bir artış gösterdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

BitFlyer, FTX Japan’i Satın Alıyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Pantera, Toncoin'e Yatırım Yapmak için Yeni Fon Oluşturuyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir