Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.959
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitfinex İşlem Ücretleri Gelirlerinden Bitcoin Aldığını Açıkladı!

Konuyla ilgili doğrudan bilgisi olan bir kaynağın Coin Mühendisi Habere göre, kripto borsası Bitfinex, Bitcoin satın aldı.

Kaynak, Bitfinex’in işlem ücreti kazançlarının bir kısmını, en büyük kripto para birimine Bitcoin’e uzun vadeli olarak tuttuğunu söyledi. Bununla beraber şirket ne kadarlık bir alım yaptığını açıklamaktan kaçındı.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino tweet atarak, Bitcoin’den “büyük ölçüde faydalanan” kripto borsalarının, kârın bir kısmını Bitcoin’e yeniden yatırma politikasına sahip olması gerektiğini söyledi.

Ardoino, Bitfinex’in Bitcoin Layer 2 ağlarını destekleyerek ve daha ucuz işlemlere izin veren RGB protokolünü geliştirerek Bitcoin üzerinde token basılmasının bunu kolaylaştırdığını belirtti.

Ardoino’nun açıklamasında şunları da ekledi.

Bitfinex, Bitcoin teknolojisine yeniden yatırım yapıyor” dedi.

“Bu sadece bitcoin satın almaktan çok daha fazlası.”

Tether, En Büyük 11’inci Bitcoin Sahibi

Borsanın bilançosunda Bitcoin tuttuğu haberi daha önce bildirilmemişti. Fakat geçtiğimiz ay Coin Mühendisi Haber Bitfinex’in kardeş firması Tether’in en büyük 11. Bitcoin sahibi olduğunu söylemişti.

Tether, bitcoin varlıklarını ilk olarak bu yılın ilk çeyreğinde açıkladı. Bununla beraber rezervlerini ABD devlet borcundan uzaklaştırıp bitcoine %15’ini düzenli olarak yatırdığını söyledi. Stabilcoin devi şu anda yaklaşık 1,6 milyar dolar değerinde Bitcoin’e sahip.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bilançolarında sadece Bitfinex ve Tether bitcoin bulundurmuyor. Bunların arasında MicroStrategy, Tesla ve Square gibi dünyaca ünlü şirketlerde bulunmaktadır.

Fakat Tesla geçtiğimiz günlerde sahip olduğu Bitcoin varlıklarını sattıklarını açıkladılar. Yaşanan bu olaydan sonra kripto piyasası ciddi anlamda düşüş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir