Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.418
% 4.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.418
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin’in Sosyal Hakimiyeti, 2022’nin En Yüksek Seviyesine Ulaştı

2022 yılının geneline bakacak olursak, lider kripto para birimi Bitcoin için işlerin iyi gittiğini söyleyemeyiz. Ancak son zamanlarda toparlanmaya çalışan Bitcoin, Kasım 2021 itibariyle değerinin yarısından fazlasını kaybetti. Sonuç olarak, sektördeki birçok katılımcı önemli ölçüde endişe gösterdi ve BTC trendine odaklandı. Bitcoin’e bu kadar dikkat edilmesi, varlığın sosyal hakimiyet metriğinde ani bir artışa neden oldu.

Bitcoin’in Sosyal Hakimiyet Oranı, 2022 Yılının En Yüksek Seviyesinde

Santiment verilerine göre, Bitcoin (BTC) Sosyal Hakimiyet metriği, 2022 yılının en yüksek seviyesine ulaştı. Santiment, Bitcoin’e ilişkin insanların ilgilerinde ve tartışmalarında bir artış kaydetti. Haziran 2021’den bu yana, sosyal medyada Bitcoin ve diğer kripto paraların tartışma oranının arttığını aktardı.

Bu yükseliş, BTC’nin son zamanlardaki fiyat düşüşüyle ​​bağlantılı. Sosyal hakimiyetteki bu artış, Bitcoin ve kripto piyasası için olumlu bir gösterge olarak kaydedildi.

Altcoinlere bakacak olursak; Dogecoin ve Shiba Inu fiyatlarında görülen ilerici bir gücün olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum, tokenlerin artan balina işlemleri ve yeni projelerle elde ettiği destekten kaynaklanıyor diyebiliriz.

Ancak Ethereum, Cardano, Ripple ve Solana gibi tokenler için önemli bir fiyat akışı yok. Bunun, Voyager Digital ve Three Arrows Capital gibi şirketlerin iflas ve iflas başvurusu sorunlarıyla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

Son olarak lider kripto para biriminin durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında BTC 20.105,35 dolardan işlem görüyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir