Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.012
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.012
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin’in Katman 2 Coinleri Alev Alev

katman

Bitcoin’in katman 2 tokenleri, BTC’nin 25 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte çift haneli rakamlara yükselerek bütün dikkatleri üstlerine çektiler. Stacks ve RIF gibi Bitcoin odaklı akıllı sözleşme ve ölçeklendirme platformu tokenleri, son Bitcoin rallisinden olumlu etkileniyor. Bu Bitcoin ölçeklendirme belirteçleri ve BRC-20 tokenları, Pazartesi günü daha geniş kripto pazarlarından daha iyi performans gösterdi ve hatta 25 ayın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardılar. Stacks (STX) ve RSK Infrastructure Framework (RIF) gibi Bitcoin katman 2 ağ tokenleri, genel kripto rallisinin ortasında çift haneli kazançlar elde etti.

Stacks, Bitcoin’e odaklanmış bir akıllı sözleşme platformu olarak biliniyor ve CoinGecko’ya göre, 27 Şubat’taki erken işlemlerde gün içinde en düşük seviyesi olan 2,44 dolardan %30 artışla 3,21 dolara yükseldi. Son 30 günde fiyatını ikiye katlamasıyla dikkat çekiyor. Bu büyük hamle, Aralık 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,39 dolara yakın bir seviyede bulunuyor, bu da %9’luk bir artışa işaret ediyor. Sosyal İstihbarat şirketi Lunar Crush’a göre, Stacks, geçen yıl sosyal aktivitede önemli artışlar yaşadı. Bitcoin katman-2 projelerine olan ilginin artmasıyla birlikte, etkinlik ve sosyal ölçümlerde önemli bir artış görüldü, hatta sosyal etkileşimler yaklaşık %16.000 arttı.

RSK Altyapısı’nın yerel tokeni RIF, gün içi en düşük seviyesi olan 0,193 $’dan %25 artışla 0,242 $’a yükseldi ve ardından hafif bir geri çekilme yaşadı. Rootstock Altyapı Çerçevesi, Bitcoin’e akıllı sözleşme yetenekleri getiren, Rootstock blok zincirinin üzerine inşa edilmiş bir hizmet katmanıdır. Platform aynı zamanda Bitcoin’in temel ilkelerinden ödün vermeden merkezi olmayan uygulamaların yani DApp’lerin konuşlandırılmasına da olanak tanıyor.

Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 27 Şubat

DefiLlama’ya göre Rootstock, tüm Bitcoin yan zincirlerinde kilitlenen toplam değerin yarısından biraz fazlasına sahip; bu da yaklaşık 161 milyon dolar ediyor. Stacks’ın 138 milyon dolarlık TVL’si veya yaklaşık %43’ü var. BTC Layer2 eşler arası omni-chain MAP Protokolü için yerel token olan MAP dahil olmak üzere Bitcoin ile ilgili diğer ölçeklendirme ve akıllı sözleşme tokenleri de iyi performans gösterdi. CoinGecko’ya göre MAP, 27 Şubat’taki erken işlemlerde %16 artışla 0,035 dolara ulaştı.

BRC-20 tokenleri de pompalanıyor gibi görünüyor. MUBI, TRAC, INSC dahil tokenlar, PEPE ve MEME gibi, gün içinde en az %20 artış gösterdi. Bu arada Bitcoin, Aralık 2021’den bu yana en yüksek fiyatına ulaştı ve 27 Şubat’taki erken işlemlerde 56.700 dolara ulaştı. Varlık o zamandan beri hafifçe gerileyerek yazının yazıldığı sırada 55.684 dolardan işlem gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version