Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.605
% 6.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.605
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Efsane: Önümüzdeki Aylarda…

Kıdemli yatırımcı Peter Brandt’in yeni nesil traderlar hakkında söyleyecekleri var. Yatırımcıların Bitcoin ve altcoin’lerden uzaklaştığını gören analist, önümüzdeki aylarda neler olacağını tartıyor.

Peter Brandt, Bitcoin yatırımcılarına seslendi, önümüzdeki aylarda olacakları söyledi

Kripto analisti Peter Brandt, mevcut trader neslinin tamamen parayla ilgili olduğunu düşünenler arasında. Kendisine göre çoğu yatırımcı işlem yapmak veya sermaye kurtarmak için planlardan yoksun. Yeni nesil traderlar, “aya ulaşmak için satın alıyor ve sonuç olarak zor kazandıkları parayı kaybediyor”. Dolayısıyla Brandt, bu traderları daha çok piyasaların temellerini ve sermayelerini nasıl koruyacaklarını bilmeyen kumarbazlara benzetiyor.

Mevcut piyasa çöküşü, birçok insanın yatırımcılar ve analistler tarafından temsil edilen endüstrinin geleceği hakkında konuşmasına neden oldu. Yıllar boyunca, birçok kripto meraklısı, olumsuz piyasa koşulları karşısında bile uzmanları takip etmenin önemini vurguladı. Bu fanatik yatırımcılara maksimalist denir. Örneğin Bitcoin’de maksimalistler arasında en popüler kripto para birimi. Bu yatırımcı sınıfına göre, kriptolar sadece parayla ilgili değil, teknoloji ve gelecekle ilgili bir varlık.

“Şimdi, bu zihniyet, yeni nesil traderlarla değişiyor gibi görünüyor

Bu tez, popüler yatırımcı Peter Brandt’e ait. Bir tweet’te Peter, her nesil trader için, onlar için gerçekten neyin önemli olduğunu anladıklarında her zaman bir eureka anı olduğunu açıklıyor. Bu anlamda, mevcut yatırımcılar sermayelerini korumayı daha fazla umursamıyor. Aşağıdaki tweet’te analist şunları söylüyor:

Her nesil trader için büyük bir “aha” anı var. Bu nesil için uyanış, sermayeyi korumanın bir maksimalist olmaktan daha önemli olduğu yönünde. Bu, önümüzdeki aylarda NFT, BTC, ETH için daha da doğru olacak.

Brandt’in işaret ettiği en büyük NFT’ler, geçen haftadan bu yana %30’un üzerinde değer kaybetti. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, NFT piyasası yoğun satış baskısı altında:

  1. Flow (FLOW): %38.9
  2. Decentraland (MANA): %21.3
  3. Theta Network (THETA): %10.7
  4. Axie Infinity (AXS): %30.8
  5. The Sandbox (SAND): %36.2

Yatırımcılar Bitcoin ve altcoin’lerden stablecoin’lere geçiyor

Bu gerçeğe uygun olarak, yatırımcılar kripto paralarını daha istikrarlı bir forma dönüştürmeye çalıştıkça, stablecoin’ler son zamanlarda önemli bir odak noktası oldu. USDC ve BUSD, kanıtlanan istikrar kayıtları nedeniyle daha fazla dikkat çekiyor. Böylece yatırımcıların güvenli liman arayışlarını stablecoin’ler karşılıyor.

Piyasa düşerken, bu yatırımcıların yeni fırsattan yararlanmak ve dipten satın almak isteyip istemeyecekleri henüz belirsiz. Bu durumda, fiyat düşüşü nedeniyle sermayelerini bozulmadan koruyacaklar. Aynı zamanda daha düşük fiyatlardan daha fazla satın alma şansına sahip olacaklar. Bu nedenle Peter Brandt, yatırımcıların sermayelerini korumalarını istiyor.

Artık her şey parayla ilgi değil

Kripto satın almak ve hodl etmek, gidilecek yol olarak lanse edilirken, mevcut nesil kripto piyasasının doğası gereği değişken doğasını tam olarak anlamıyor. Bu nedenle piyasayı sadece kar elde etmek için bir fırsat olarak görüyorlar. Bir çok kripto fiyat açısından “aya” gideceği konusunda heyecan duyuyor. Bu nedenle yatırımcılar, fiyatlar yükseldiğinde kar elde etmeyi umarak onları piyasaya hücum ediyor. Sonuç olarak, büyük paralar için büyük sermaye kayıpları söz konusu. Bu yüzden Peter “para yokken ay ne işe yarar ki?” diyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir