Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.583
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.583
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist Uyardı: Haftaya…

Lider kriptoya ilişkin başarılı tahminleriyle tanıdığımız Peter Brandt, son öngörülerini paylaştı. Deneyimli analist, Bitcoin (BTC)’nin grafiğindeki modelin varlığın daha fazla çökmeye hazır olduğunu gösterdiğini söylüyor.

Analiste göre, Bitcoin, önümüzdeki haftalarda düşüş eğilimine devam edecek

Peter Brandt, kripto fiyat hareketleri hakkında açık sözlü olan popüler bir vadeli işlem traderı ve analisti. Brandt, Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda, düşüş trendine devam edeceği yönünde bir eğilim olduğunu kaydediyor.

Tecrübeli vadeli işlem traderı, Bitcoin’in Nisan 2022’den bugüne kadar olan fiyat hareketinin bir grafiğini paylaştı. Analist, bu Flama modelinde hareket eden lider kripto parayı gösteriyor. Peter Brandt’ın grafiğine göre, BTC önceki flama modelini aşağı doğru kırdı ve 33 bin dolardan 20 bin dolara düştü. Deneyimli analist, grafikle birlikte Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Flama gibi göründüğünde ve flama gibi davrandığında genellikle bir flama BTC’dir.

Flama paterni, bir varlık yukarı veya aşağı yönde hareket ettiğinde görülür. Genellikle önceki yönünde hareket etmeden önce kısa bir konsolidasyon tarafından takip edilen bir grafik trendidir.

Bitcoin (BTC)’nin Flama benzeri önceki hareketi

Peter Brandt’in paylaştığı grafikte, Bitcoin’in Nisan 2022’den bugüne kadarki hareketi, lider kriptonun aşağı yönlü yoluna devam etmeden önce büyük bir aşağı yönlü hareket ve birkaç konsolidasyon yaşadığını gösteriyor.

Görünüşe göre, Bitcoin konsolidasyon aşamasına girdi. Bu yüzden Brandt, en büyük kripto para biriminin aşağı yönlü hareketine devam etmesini bekliyor.

Brandt’in olumsuz BTC fiyat tahmini

Peter Brandt, Bitcoin için ilk kez olumsuz fiyat tahminleri yapmıyor. Deneyimli kripto para traderı Bitcoin’in henüz taban fiyat bulmadığını söylüyor. Bu yüzden, BTC’nin 13.000 doların altına düşmesinin mümkün olduğunu da tahmin ediyor.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin, ayın başından bu yana 19.000 dolar civarında işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre basın zamanında BTC, günlük bazda 2,82 artışla 20.341 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin, gün içinde psikolojik seviye olan 20 bin doların altında seyretti. Ancak, akşam saatlerinde bir atak yaparak, bu seviyenin üstüne çıktı. Ancak bunun ‘ölü kedi sıçraması’ benzeri bir hareket mi yoksa trend dönüşü mü olduğu belli değil.

Bitcoin’in adımlarını başarı bir şekilde tahmin eden Peter Brandt’a göre, BTC daha fazla aşağı inecek. Bununla birlikte piyasaların gözü Fed’in atacağı adımlara ilişkin ipuçları barındıran FOMC toplantı tutanaklarında olacak. Fed’in daha fazla şahinleşmesi durumunda Brandt’ın tahminlerinin doğru çıkması muhtemel.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir