Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.630
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.630
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist, Son Yorumlarıyla Can Sıktı!

Deneyimli bir trader olan Peter Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)’’in yatırımcılarını eleştirdi. Brandt, Bitcoin’i uzun bir süre tutmanın bir anlamı olmadığını iddia etti. Bu durum, uzun süredir Bitcoin’ini satmayan “hodler”ları üzdü. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bitcoin hodler’ları, Peter Brandt’in yorumlarıyla darbe yedi

Bitcoin yatırımcıları, beklenen pişmanlık nedeniyle genellikle satmakta tereddüt ederler. Kripto para ticaretinin daha karışık olduğu da düşünüldüğünde, birçok yatırımcı “hodling”e bağlı kalmayı tercih eder. Yani, kripto parayı elinde tutmayı yeğlerç Ancak Brandt, Bitcoin’in döngü zirvelerinin “kolayca tanınabilir” olduğunu söylüyor. Bu nedenle, piyasa zirvelerinin netliği göz önüne alındığında, uzman, en büyük kripto para biriminin “bir din olmadığını” vurgulayarak, yüzde 80’lik bir düzeltme riskinin yatırımcılar için bir anlam ifade etmediğine inanıyor.

Daha önce Bitcoin analizleriyle gündeme gelen Brandt, BTC’yi uzun bir süredir tutmanın bir anlamı olmadığını söyledi. Trader, “aynı parayı tekrar tekrar kazanmayı” sevmediğini açıklıyor. Bu sırada, yüzde 80’lik bir düşüşten kurtulması için Bitcoin’in yüzde 400’ün üzerinde artış yaşaması gerektiğini öne sürüyor.

Bitcoin’de zirve seviyeler nasıl belirlenebilir?

Brandt, attığı bir başka tweet’te Bitcoin’deki zirve seviyelerin nasıl belirlenebileceğine dair yorumlarda bulundu. Uzman, daha  önce de laf attığı “lazer gözlere” değindi. “Lazer gözler”, Twitter’da Bitcoin’de yükselişe geçen kişilerin sosyal medya platformunda gözlerine lazer eklemesiyle oluşan bir “topluluk” oldu. Brandt, “Bitcoin hayranlarının 100.000 dolar beklentisiyle Twitter profillerine ekledikleri lazer gözlerin” üst sinyal belirleme konusunda rehberiniz olabileceğini iddia ediyor.

Bu sırada Bitcoin’in toparlanması, kripto para birimi 45.000 dolara ulaştıktan sonra durdu. Bununla birlikteFidelity Investments küresel makro direktörü Jurrien Timmer, yakın zamanda en büyük kripto para biriminin çift dipli bir model oluşturduğunu ve bunun traderlar için bir satın alma sinyali olabileceğini belirtti. Bitcoin (BTC), yazım sırasında 43.481 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içerisinde yüzde 1’lik bir düşüş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir