Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.272
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.272
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: Bu Tarihte 10x Yapacak!

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün boyunca yüzde 2.7’lik bir yükseliş ile 41.229 dolar civarında seyretmeye devam ederken, ünlü bir trader piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi hakkında düşüncelerini paylaştı. Brandt, BTC fiyatının on kat artış yaşayabileceği tarihi verdi. İşte detaylar…

Peter Brandt’ten Bitcoin tahmini: 10x!

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz günlerde 39.000 dolara kadar gerilemiş olsa da, bir süredir genel olarak 41.000 doların üzerinde işlem görüyor. Ünlü bir trader olan Peter Brandt de BTC’deki bu yatay harekete dikkat çekiyor. Brandt, “alternatif olarak, dünyanın en büyük kripto para biriminin, uzun bir süre boyunca yatay ticaret çizgisini devam ettirebileceğini” savunuyor.

Brandt’in en son tahmini, BTC savunucusu Tuur Demeester’a bir yanıt olarak geldi. Demeester, BTC’nin uzun süren konsolidasyon dönemlerinden sonra en iyi kripto para biriminin, “daha önce hiçbir şeyin yaşamadığı bir patlama yaşama eğiliminde” olduğunu söyledi. Brandt ayrıca yakın bir zamanda, önceki piyasa döngüleri göz önüne alındığında, BTC’nin 2024’te “roket aşamasına” girebileceğini savunmuştu. Yani 2 yıl sonrası için Brandt’in BTC’ye büyük beklentilerinin var olduğunu çıkarabiliriz.

BTC fiyatında son durum

Bu sırada Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda baskı altında kaldı ve Pazartesi günü Mart ortasından bu yana ilk kez 40.000 dolar seviyesinin altına düştü. Bu sırada Nasdaq 100 ile BTC arasındaki ilişki, rekor seviyeyi kaydetti. ABD Merkez Bankası’nın giderek daha sert bir tutum sergilemesinin ardından traderlar, riskli varlıklardan çıkıp, “güvenli liman” olarak tabir edilen riskten korunma varlıklarına yöneliyor. Fed’in açıklamaları sonrasında ABD doları endeksi de oldukça yüksek seviyelere çıktı.

Bunun dışında, Bitcoin’in genel kripto para piyasasındaki hakimiyetini ölçen dominans oranı, yüzde 39’a düştü. Bu da diğer altcoin’lerin piyasa değerinin yükseldiğini gösteriyor. Yazım sırasında BTC, 41.236 dolardan el değiştiriyor. Kripto para biriminin yedi günlük değişimi ise yüzde 4.5’lik kayıp olarak görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir