Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.333
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.333
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist: Bu Dipler Geliyor!

Popüler trader Peter Brandt, Bitcoin (BTC)’in 13 bin dolara düşeceğini öngörüyor. Peter Brandt, son zamanlarda kripto paralar üzerinde büyük ölçüde düşüşte görünüyor. Bitcoin’in bazı seviyelerin geçtiğini tahmin etti.

Peter Brandt’ten 13.000 dolarlık Bitcoin tahmini

Bitcoin piyasası hala kan kaybediyor. En iyi kripto para günlerdir aşağı yönlü baskı yaşıyor. Hafta sonu, tüm kripto piyasası haftayı düşük bir seviyede açtı. Büyük zorluk yaşadılar. Birçok kripto, fiyatları çift haneli düşüşler yaşadı. BTC de bir istisna olmadı. Fiyatı bir hafta içinde yaklaşık 29 bin – 33 bin dolarlık en yüksek seviyelerden 22 bin – 23 bin dolarlık en düşük seviyelerine düştü. İlginç bir şekilde, Peter Brandt gibi traderlar, BTC ve Ethereum gibi diğer kripto paralar için düşüş hareketi öngörmüştü. Şimdi Peter başka bir tahminle geri döndü ve bu sefer Bitcoin sahipleri için daha da üzücü yorumlarda bulundu.

Son tweetinde, Peter’ın analizi yakın gelecekte 13 bin dolarlık bir BTC değerine karar veriyor. Grafiklerde belirtilen BTC çift tepesini, düşüş hareketi için büyük bir katalizör olarak tanımlıyor. İlk olarak, kripto çizelgelerinde çift tepe, yaklaşmakta olan bir teknik geri dönüşü gösteren güçlü bir düşüş hareketidir. Bir varlığın fiyatı art arda iki zirveye ulaştığında ve ardından iki nokta arasında ılımlı bir düşüşe geçtiğinde çift tepe olur. Düşüş hissi, destek seviyesi daha küçük olan yüksek seviyenin altına düştüğünde onaylanır.

Dün Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Brandt, başka bir analizde, BTC’nin 31 Mayıs’ın yükseğinin üzerinde kapanamaması durumunda ciddi şekilde düşüşe geçeceği görüşünde. Aksi takdirde, kripto para 12.700 dolar seviyesine inebilir.

Kripto piyasasına kış geldi

Çok sayıda analist ve trader uzun süredir 2019-2020 zorlu dönemine benzer bir kripto kışı bekliyor. Bu, yükseliş döngüsü BTC’nin halving’i tarafından tetiklenmeden önce piyasanın düşüş döngüsünün bir parçası olabilir. Bununla birlikte, kripto piyasası değişken bir ortamdır ve işler her an değişebilir. Bu yazının yazıldığı sırada, ayılar BTC piyasasında üstün görünüyor. Coin şu anda yaklaşık 22.9 bin dolardan işlem görüyor, yüzde 45 pazar hakimiyeti ve toplam piyasa değeri 430,3 milyar dolar.

Kripto pazarının geri kalanının çoğu da kırmızı bölgede. Genel kripto para piyasasının toplam değeri geçtiğimiz hafta 1.5 trilyon dolar iken, şu anda 1 trilyon doların üzerinde kalabilmeye gayret ediyor. BTC son 24 saatte yüzde 7.5 düşüş yaşarken Ethereum, Cardano, BNB, SOL ve DOT gibi kripto para birimleri yeşil tahtada işlem görüyor. Ancak son 7 gündeki kayıpları yüzde 20’nin üzerinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir