Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.779
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.779
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin’i Bile Geçen Robot, Altcoin Seçimlerini Duyurdu! İşte Liste

Performansıyla kripto pazarlarını geride bırakmış olan ünlü bir robot, yeni haftaya başlarken en son altcoin alımını açıklıyor. Botun portföyünde, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) de yer alıyor. İşte detaylar…

Real Vision botu, bu hafta hangi altcoin projelerine yatırım yaptı?

Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Real Vision Botu, her hafta bir “kovan zihniyeti” fikir birliği ile tutarlı algoritmik portföy değerlendirmeleri oluşturmak için anketler yürütüyor. Botun en yeni verileri, traderların piyasa volatilitesinin ardından en yüksek piyasa değerine sahip dijital varlıklara akın ettiğini gösteriyor. Listenin başında yüzde 60 ile en büyük altcoin olan Ethereum geliyor. ETH’nin ardından, yüzde 56’lık bir oran ile Bitcoin geliyor.

Üçüncü sırada Solana (SOL) bulunuyor. SOL’un, portföydeki ağırlığı yüzde 30 oranında gözüküyor. Ardından gelen Polygon (MATIC) ve Polkadot (DOT) ise yüzde 27’şer oranda portföyde yer alıyor. Listeyi, botun Twitter’da paylaştığı şekilde aşağıda görebilirsiniz:

RealVision Exchange kripto anketinin en son sonuçları. Sürpriz yok. Büyük kripto paralar listeye hakim:

  • Ethereum (ETH): Yüzde 60
  • Bitcoin (BTC): Yüzde 56
  • Solana (SOL): Yüzde 30
  • Polygon (MATIC): Yüzde 27
  • Polkadot (DOT): Yüzde 27

Kullanıcıların oy verdiği diğer coin’ler hangileri?

Katılımcıların “yüklü” olarak oy verdiği diğer öne çıkan kripto paralar arasında Oracle ağı Chainlink (LINK) yer alıyor. Ardından, yüzde 22 ile ölçeklenebilir birlikte çalışabilirlik ekosistemi Cosmos (ATOM) yer alıyor. ABD dolarına sabitlenmiş USD Coin (USDC) yüzde 18 ile sekizinci sırada yer aldı. Decentraland (MANA), borç verme ve ödünç alma protokolü Aave (AAVE) ve merkezi olmayan dosya paylaşımı ve depolama hizmeti Filecoin (FIL) de listede yerini aldı.

Bunların dışında kripto para borsası Binance’in yerel token’ı BNB, merkezi olmayan uygulama oluşturma protokolü Hedera Hashgraph (HBAR), oyna-kazan Blockchain oyunu Axie Infinity (AXS), zincirler arası likidite protokolü THORChain (RUNE) ve eşler arası video paylaşım platformu Theta Network (THETA) de listede yer aldı.

Ölçeklenebilir merkezi olmayan Blockchain platformu Cardano (ADA) ve layer-1 akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX), kripto para listesini yüzde 10’luk oranlarla tamamladı. Real Vision Botu, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi. Real Vision kurucusu ve makro ekonomi uzmanı Raoul Pal, botun tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendirdi. Piyasadaki en iyi 20 kripto varlığından oluşan toplamda yüzde 20’den daha fazla performans gösterdiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir