Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.948
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.948
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin’de Talep Artışı ve Oluşan Yükseliş Eğilimi Sinyalleri!

bitcoin

Bitcoin’in son dönemdeki talep artışı, ağ kârlılığında yaşanan kayda değer artıştan kaynaklanıyor ve bu da piyasada yükseliş eğiliminin sinyalini veriyor. Geçtiğimiz hafta Bitcoin %12,61’lik önemli bir artış yaşadı ve en son verilere göre 48.313 $ fiyatına ulaştı. Bu artış, düşük volatilite dönemini sona erdirdi ve yatırımcılar arasında ticaret faaliyetini yeniden alevlendirdi.

Bu yükseliş momentumunun önemli bir göstergesi, Bitcoin’in borsalardaki arzındaki keskin düşüş, yatırımcıların güçlü bir birikime işaret ettiğini gösteriyor. Bu eğilim, son birkaç gündeki negatif Döviz Akış Dengesi ile de destekleniyor; bu da borsalardan borsalara girenden daha fazla Bitcoin aktığını gösteriyor. Yatırımcılar arasındaki bu artan güven, muhtemelen Bitcoin’in 2024’teki potansiyel süper döngüsü beklentisinden kaynaklanıyor ve bu da onları varlıklarını artırmaya sevk ediyor.

Ek olarak, ağ kârlılığındaki artış da bu birikim eğilimine katkıda bulundu; BTC sahipleri şu anda yatırımlarından ortalama %12,37 kâr elde ediyor. Ancak MVRV göstergesi gibi göstergelere ihtiyatlı yaklaşmak önemlidir; çünkü tarihsel olarak artan değerler genellikle yatırımcıların satışlarından önce gelir.

Bitcoin fiyatındaki ve yatırımcı güvenindeki artışa rağmen büyük balina işlemlerinde önceki haftalara kıyasla önemli bir artış görülmedi. Bununla birlikte, stok-akış (S/F) sapma modelinin yaratıcısı olan anonim analist PlanB gibi sektörün önde gelen isimleri, bir boğa piyasasının kaçınılmaz olduğunu ileri sürerek yükseliş eğilimini dile getirdi.

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksine yansıyan genel piyasa duyarlılığı, açgözlülüğe doğru eğiliyor ve yakın gelecekte daha fazla birikim eğilimine işaret ediyor. Bu, Bitcoin’in yükseliş eğilimine devam edebileceğini ve yakın vadede potansiyel olarak 50.000 dolar seviyesine ulaşabileceğini gösteriyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir