Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$62.050
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.050
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Bitcoin Yarılanması Ethereum Classic ve Dogecoin Yükselişlerine Yol Açtı

ethereum classic, etc etf

Ethereum Classic (ETC) ve Dogecoin (DOGE), bu hafta performanslarını ikiye katlayarak Bitcoin (BTC) yarılanmasından faydalandılar ve farklı bir yatırım fırsatı sundular.

Ethereum Classic (ETC) Yükselişini Sürdürüyor

BTC’nin yarılanmasıyla birlikte, ETC beklenenin üzerinde bir ivme kazanıyor ve yeni giren perakende ve kurumsal yatırımcıların dikkatini çekiyor. Önceki haftaya göre %5.25’lik bir fiyat artışıyla, ETC tokeni şu anda Eylül 2022’de (birkaç ay önce) ETC’nin ulaştığı en yüksek fiyat olan 25 dolarlık seviyenin üzerinde işlem görüyor. Ethereum Classic (ETC), yazı dönemi itibariyle 400,000’den fazla izleme listesinden güçlü ilgi görerek $3.8 milyarlık piyasa değerini koruyor.

Dogecoin (DOGE) Direncini Buluyor

Aynı şekilde, Dogecoin (DOGE) da Bitcoin (BTC) yarılanma etkinliğiyle birlikte fiyatını toparlayarak başka bir zirveye ulaşıyor. Dogecoin, piyasadaki belirsizliklere karşı dayanıklılığını kanıtlıyor. Ayın ilk günlerinde Dogecoin (DOGE), 0.2 doların altına gerilemiş olsa da, şu anda önceki güne göre %2.55 artışla 0.1557 dolardan işlem görüyor. Dogecoin’in 22.40 milyar dolarlık bir piyasa değeri var ve önde gelen yatırımcılardan güçlü destek ve tanıma sahip olduğu için kripto dünyasında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Yarılanma Sezonunda Yol Almak

Bitcoin’in yarılanma beklentileri arasında, Ethereum Classic (ETC) ve Dogecoin (DOGE) rekabetçi piyasa için fırsat merkezleri olarak yükselmeye devam ediyor, modern dijital varlıkların yatırımcılara fayda sağlıyor. Bu kripto paraların güçlü izlenme ve eleştiriye karşı dikkatli olunması gereken bir pazarda oldukları düşünüldüğünde, yatırımcılar potansiyel bir sonraki fiyat düzeltmesini ve diğer genel trendleri beklemelidir.

Yarılanma dönemi aynı zamanda testlerin ve fırsatların zamanıdır. Aynı zamanda portföylerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar için de uygun bir ortam sunar. Yarılanma dönemine ilerledikçe, Ethereum Classic (ETC) ve Dogecoin (DOGE), kripto piyasasının canlı, başarılı örneklerinden olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir