Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.060
% 5.72
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.060
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Bitcoin ve Bu 3 Altcoin’den Müjde: Lamborghini Alabilirsiniz!

Önde gelen bir lüks otomobil satıcısı olan EuroSports Global, 18 Nisan Pazartesi günü yapılan bir duyuruya göre artık otomobiller için ödeme olarak Bitcoin ve 3 altcoin’i kabul ediyor. Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul eden ve merkezi Singapur’da bulunan Eurosport Global, Lamborghini, Alfa Romeo ve Touring Superleggera markası gibi en iyi otomobil markalarıyla ilgileniyor.

Daha fazla kurumsal yatırımcı Bitcoin (BTC)’i kabul ediyor

EuroSports Global otomobillerin BTC ve 3 altcoin’le ödenebileceğini duyurdu. Şirketin duyurusuna göre, kripto para ödemelerini kabul etmek, “esnek ve kullanımı kolay kripto para ödemelerine yönelik artan talebi karşılama” girişimi olarak görülüyor. Daha da önemlisi, kripto ödemelerinin etkinleştirilmesinin sınırlar arasında işlemleri daha kolay ve daha ucuz hale getireceğini söyledi. Fomo Pay ise Bitcoin, Ethereum, USDT ve USDC’yi kabul etmeye hazır lüks otomobil satıcısı için kripto ödemelerini kolaylaştırmaktan sorumlu olacak.

Bitcoin, Ethereum gibi kripto para birimleri herhangi bir merkezi hükümet tarafından düzenlenmiyor. Ancak popülariteleri her geçen gün artıyor gibi görünüyor. Tüm sektörlerde giderek artan sayıda trader, malları ve hizmetleri için kripto para birimlerini kabul etmeye ilgi gösteriyor. Örneğin, EuroSports Global gibi, birkaç lüks otomobil satıcısı artık mal ödemesi olarak kripto para birimlerini kabul ediyor.

Artan kripto benimsemesi

Kripto topluluğu için artan benimseme, birçok trader’ın kripto para birimlerinin yasal para birimlerinden daha iyi bir ödeme seçeneği olduğunun farkına vardığını gösteriyor. EuroSport Global gibi, birincil hedefleri ödemeyi kolaylaştırmak, müşterilerine daha fazla seçenek sunmak, işlem maliyetlerini ve ödemelerin ne kadar sürede sonuçlandığını azaltmak oluyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Tesla ve Avustralya’daki Dutton Garage gibi diğer lüks otomobil üreticileri ve bayileri, ödeme seçenekleri olarak kripto para birimlerini kabul ediyor.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce belirttiğimiz üzere herhangi bir kripto para birimi, onu kullanan kişi sayısı kadar değerlidir. Trader’lar ödemeler için kripto para birimlerini kabul etmeye devam ettiği sürece, bu tür kriptoların değeri zamanla artacaktır. Bu nedenle, uzmanlara göre bu tür benimsemeler, endüstrinin büyümesi ve genel halk için daha değerli hale gelmesi için harika bir fırsat sunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir