Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.099
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.099
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Öngörüleri Çıkan Analistler: Önümüzdeki Hafta…

Doğru çıkan Bitcoin fiyat tahminleriyle bilinen 2 analist, BTC’nin 200 haftalık MA’ya nasıl tepki vereceğini tartışıyor. BTC 20.000 dolar için önümüzdeki hafta bu seviyeleri aşmalı…

Mayıs 2021 çöküşünü bilen analist, Bitcoin fiyatının dip bulduğunu söylüyor

İsabetli bir kripto analisti, bir Bitcoin (BTC) analizinin 2015 ve 2018 diplerine işaret ettiğini söylüyor. Coinmuhendisi.com olarak Dave the Wave’in isabetli tahminlerini bu makalede ele aldık. Güncel analizlerinde Wabe, haftalık grafikteki MACD indikatörünün şu anda rekor düşük seviyelerde gezindiğini söylüyor:

Haftalık Bitcoin MACD şimdi ATH seviyelerinde. Bakalım önümüzdeki hafta bir güçlendirme/beyaz histogram alabilecek miyiz….

MACD, olası bir düşüş trendini tespit etmek için kullanılmaktadır.

Analist, Bitcoin fiyatının 200 haftalık MA’ya tepki vereceğini tartışyor

Dave the Wave ayrıca, Bitcoin’in 2015 ve 2018 ayı dipleri 200 haftalık MA’yı da takip ettiğini söylüyor. Analiste göre, şimdi Bitcoin’in makro düzleştirme ilkesi nedeniyle 200 haftalık hareketli ortalamayı izlediğini görüyor. Aşağıdaki grafiğe bakan analist şunları söylüyor:

Fiyattaki bu makro düzleşme ilkesi, Bitcoin 200 haftalık MA’nın bir noktada geçileceğini ve sonunda bir destekten çok bir ortalama haline geleceğini gösteriyor. Kanalda ne kadar yüksek olduğuna dikkat edin.

BTC şu anda ATH seviyesinden %70’in üzerinde düşüşte. Ancak Dave the Wave, BTC’nin uzun vadeli görünümünün logaritmik büyüme eğrisi modeline (LGC) dayanarak hala yükselişte olduğunu söylüyor:

Hatırlatma: Bitcoin, 2018’den beri LGC temelinde kırılmadı. Kırılan şey, çok büyük bir beklenti ve duyarlılık, pragmatik yatırımcının satın alırken görmek istediği şey bu.

DonAlt, Bitcoin’in geri döneceği bir senaryo paylaştı

Sıradaki analist DonAlt, Dave the Wave’ye benzer şekilde 200 haftalık hareketli ortalamayı yakından takip ediyor. DonAlt’a göre, 200 haftalık MA’nın üzerinde bir ralli BTC’nin yükseliş momentumunu ateşleyecek. DonAlt ayrıca, Bitcoin yükselmeyi başarırsa, ilk hedefi olarak 28.000 dolara baktığını söylüyor. Rallinin piyasa yapısına bağlı olarak hedef fiyatının çok daha yüksek olabileceğinin altını çiziyor. Daha yüksek seviyeler için analist şunları söylüyor:

Ama burada yuvarlanıp 23.000 ila 24.000 dolar gibi bir yere gidersek ve sonra sıkarsak, yani bir üs inşa edersek, 28.000 dolardan satmak için gerçekten iyi bir neden olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden yatırımıma tutunacağım ve daha yükseği deneyeceğim.

Bitcoin yazım sırasında 19.500 dolar bölgesinde işlem görüyor. Geçen haftadan bu yana %4’ün üzerinde değer kaybetti. Coinmuhendisi.com olarak güncel Bitcoin analizlerini burada aktarıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir