Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.490
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.490
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bitcoin Madencisi Marathon Digital, Kenya ile Ortaklık Kurdu

Bitcoin Madencisi Marathon Digital, Kenya ile Ortaklık Kurdu

Marathon Digital Holdings, Kenya Enerji ve Petrol Bakanlığı (MOEP) ile bir dizi yenilenebilir enerji projesi üzerinde ortaklık kuruyor.

Bitcoin madencilik firması Marathon Digital Holdings, Kenya’nın Enerji ve Petrol Bakanlığı ile birkaç yenilenebilir enerji projesi üzerinde çalışmak üzere ortaklık kurdu.

Anlaşma kapsamında, Marathon Digital ve MOEP, Kenya’da bitcoin tabanlı bir dizi yenilenebilir enerji projesi geliştirecek. Bu çalışmaları kolaylaştırmak için, iki grup, enerjiyle ilgili projelerin Afrika ülkesinde geliştirilmesi ve uygulanması yönünde bir komite kuracak, ortak bir açıklamaya göre.

“Bu anlaşma, Enerji ve Petrol Bakanlığı ile olan iş birliğimiz, Kenya Cumhuriyeti genelinde fırsatları değerlendirmemiz için bize net bir çerçeve sağladığı için işimiz açısından önemli bir dönüm noktasıdır,” dedi Marathon Digital CEO’su Fred Thiel, Cuma günü yaptığı açıklamada.

Bitcoin madenciliğinin yenilenebilir bir enerji kaynağı olarak kullanılması, gelişmekte olan ülkelerde liderlerin ilgisini giderek daha fazla çekiyor, çünkü yıl boyunca enerji üretme kapasitesine sahip. Ancak, bu uygulamanın eleştirmenleri, bitcoin madenciliğinin çok fazla enerji tüketen ve yenilenebilir bir enerji kaynağı olarak henüz yeterince olgunlaşmamış bir işletme olduğunu savunuyor.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir