Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.997
% 2.98
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.997
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin Madencisi Argo’nun Fon Anlaşması Başarısız Oldu

Bitcoin madencilik firması Argo’nun 27 milyon dolarlık fon toplama anlaşması başarısızlıkla sonuçlandı.

Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda yayınlanan bir güncellemeye göre, Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain’in stratejik bir yatırımcıdan 27 milyon dolar toplama anlaşması suya düştü.

Bitcoin Madencilik Şirketi Argo’nun Planları Suya Düştü

Kripto para piyasasının şirketleri zorlayan seyrinin yanında madencilik firmaları için enerji fiyatları da problem yaratan başlıklardan biri. Bu dönemde madencilik firmaları artan enerji maliyetleriyle mücadele edebilmek adına birçok şey deniyor.

Madencilik firmalarından olan Argo stratejik bir karar alarak likidite baskısını hafifletmek adına bir yatırımcıya 87 milyon hisse satmak için bir niyet mektubu imzalamıştı. Firmadan gelen son açıklamada bu anlaşmaya dair şunlar söylendi:

“Şirket artık bu aboneliğin daha önce ilan edilen şartlar altında tamamlanacağına inanmıyor. Argo, diğer finansman fırsatlarını keşfetmeye devam ediyor”

Argo anlaşmanın neden bozulduğu hakkında ise bir şey söylemedi.

Bitcoin madenciliği endüstrisi, kripto para birimlerinin durgun değeri ile birlikte yükselen enerji fiyatlarıyla mücadele ettiği için kritik bir anda. Geçen hafta Core Scientific ,yatırımcıları iflası düşünmek zorunda kalabileceği konusunda uyarırken, Eylül ayında kripto madenciliği veri merkezi Compute North, en az 200 alacaklıya 500 milyon dolar borcu olduğunun ortaya çıkmasından sonra Bölüm 11 başvurusunda bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir