Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.988
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.988
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bitcoin Ethereum ve XRP Analizi – 31 Ekim 2022

Kripto para piyasasının toplam değeri CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 1,7’lik yükselişle 1,05 trilyon dolara ulaştı. Gelin kripto para piyasasındaki son duruma beraber bakalım. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP‘deki fiyat hareketlerini beraber inceleyelim. Bitcoin kaç dolardan işlem görüyor? Ethereum hangi seviyede? XRPdeki son durum ne?

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

CoinGecko verilerine Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. Piyasanın lider kripto parası Bitcoin, uzun süredir hareketine devam ettiği 19-20 bin dolarlık bandında seyretmeye devam ederken piyasanın değerinin 1 trilyon doları aşmasının ardından 20 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin bulunduğu hareket bölgesiyle itibariyle 20 bin dolardan devam ediyor.

Bitcoin’in günlük grafiği

Bitcoin‘in bu seviyelerde kalarak yeniden 20 bin dolar bandında tutunması kripto para piyasasındaki bu durgun seyri bir nebze olsun kırabilir. Eğer buradan bir düşüş gerçekleşecekse Bitcoin’deki bir sonraki durak 18-19 bin dolar bölgesi olabilir. Eğer bir yükseliş olacaksa da Bitcoin’in ilk durağı 20 bin dolar bandına tutunmanı ardından 21 bin dolar bölgesini denemek olabilir. Bitcoin yazı yazıldığı an itibariyle 20 bin dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin canlı fiyatı için tıklayın.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

Piyasanın değerinin yeniden 1 trilyon doların üzerine çıkmasıyla beraber ETH de yükseliş kaydetti. Buna karşın Ethereum (ETH) tarafındaki fiyat hareketini incelediğimiz zaman ise ETH‘nin, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte 3,2’lik düşüş yaşadığını görüyoruz.

Ethereum’un günlük grafiği

Ethereum’da bir sonraki hedef bin 650 dolar bölgesini test etmek diyebiliriz. Eğer Ethereum tarafında düşüş olursa ilk durağımız bin 300 dolar bandı olabilir. Yazı hazırlandığı an itibariyle Ethereum bin 500 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum’un anlık fiyatı için tıklayın.

XRP Fiyat Analizi

Piyasa değeri bakımından piyasanın 6. coini olan XRP, Bitcoin ve Etherum’un aksine güne düşerek başladı. Güne yüzde 2,8 düşerek başlayan XRP, Bitcoin ve Ethereum’u izlemiş oldu.

XEP’nin günlük grafiği

XRP’deki en güçlü direnç şu anda 0.46 dolar bölgesi diyebiliriz. Bu bölgeyi birkaç kez denemesine rağmen kıramadığını grafikte görebiliyoruz. Buradan bir aşağıdaki destek ise 0.4 dolar bandı. Bir üst direnç ise 0.55 dolar seviyesi. Yazı yazıldığı an itibariyle XRP 0.46 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir