Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.818
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.818
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Bitcoin Bosası Coinbase BONK Coin’i Listeliyor!

coinbase bonk listleme bonk yorum bonk coin

Amerika merkezli büyük  Coinbase, Solana blockchain üzerinde bir köpek temalı token olan Bonk (BONK)‘u listeleme yol haritasına eklediğini duyurdu. Bu duyuru, BONK‘un değerinde önemli bir artışa yol açtı; haberin gelmesiyle fiyatı $0.000011359’dan $0.000013389 seviyelerine kadar %17,87 lik büyük bir yüzde ile yükseldi. Coinbase’in listeleme yol haritasına eklenen varlıklar, borsanın bu varlıkları listeleme kararını gösterir ve yatırımcılar için şeffaflığı artırır.

BONK Değerinde Büyük Artış

Son bir ayda yüzde %410 gibi dikkat çekici bir artış gösteren BONK, bu süreçte Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi daha kurulu köpek temalı tokenlardan daha fazla kazanç sağladı. Coinbase’in yeni politikasıyla, BONK gibi yeni listelenen varlıklar veya nispeten düşük işlem hacmine sahip olanlar, platformdaki erken aşamalarında “Deneysel” olarak etiketlenebilir. Arkasından -%20’lik sert bir düşüşle bizlerin tekrar gözlerin önüne durumu serdi.

bonk nedir bonk yorumu bonk coin analiz.png

Bonk Coin Nedir?

Bonk Coin, Solana blockchain üzerinde oluşturulan, köpek temalı bir meme tokenıdır. Yüksek hız ve düşük işlem maliyetleri ile bilinen Solana ağı üzerinde çalışır. BONK, özellikle meme coin piyasasında popülerlik kazanmış ve yatırımcılar arasında ilgi çekmiştir. Bonk Coin’in amacı ve kullanımı hakkında daha fazla detay verilmemiştir, ancak genellikle meme coinler, sosyal medya ve internet kültürü etrafında topluluk tarafından desteklenir ve değer kazanır.

Şu yazı dikkatinizi çekebilir: BONK Nedir? Solana’ nın İlk Meme Tokenı

BONK’un Popülaritesi ve Piyasa Değeri

BONK, son 24 saatte fiyatında %40‘tan fazla bir artış gösterdi ve geçtiğimiz ay yaklaşık yüzde 1000’lik bir büyüme kaydetti. Bu hızlı yükselişle BONK, DOGE ve SHIB‘in ardından en popüler üçüncü meme para birimi haline geldi. BONK etrafındaki artan heyecan, kısmen Coinbase tarafından listelenebileceği söylentilerine dayanıyor. Bu gelişme resmi olarak teyit edilmemiş olsa da, blockchain analistleri ve Coinbase’in sıcak cüzdanına BONK tokenlerinin hareketi üzerinden yapılan gözlemlere dayanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version