Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.690
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.690
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinleri Delist Edeceğini Duyurdu!

binance

Binance, düşük likidite ve düşük işlem hacmi gibi faktörlere dayanarak, bazı spot alım satım çiftlerinde ticareti askıya alacağını duyurudu.

Bu durum 26 Ocak 2024, 03:00 (UTC) tarihine kadar geçerli olacak şekilde aşağıdaki işlem çiftleri için geçerli olacaktır.

COMBO/BNB, CRV/ETH, IOST/ETH, NEO/ETH, QKC/ETH, QUICK/TUSD, RUNE/EUR, WOO/BNB.

Bir spot alım satım çiftinin listeden çıkarılması, Binance Spot’ta bulunan tokenların kullanılabilirliğini etkilemez. Kullanıcılar, diğer mevcut işlem çiftleri üzerinde spot işlem çiftinin bazında işlem yapmaya ve varlıklarını teklif etmeye devam edebilir.

Binance, söz konusu spot ticaret çiftleri için Spot Ticaret Botları hizmetlerini 26 Ocak 2024, 03:00 (UTC) itibarıyla sonlandıracaktır. Ayrıca Binance Borsası, kullanıcıların potansiyel kayıpları önlemek adına Spot Ticaret Botları hizmetlerini durdurmadan önce Botları güncellemeleri ve/veya iptal etmelerini tavsiye ediyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version