Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.174
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.174
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin 23 Bin Doları Kırdı! 5 Analist, Sıradaki Seviyeleri Verdi

Kripto kışları, en boğa kripto para birimi destekçilerini bile kısa sürede düşüşe geçirmenin bir yolunu buluyor.  Bitcoin, yakın zamanda 23.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Ancak bazı uzmanlar, bunun sahte bir yükseliş olduğunu savunmakta. İşte sıradaki beklentiler…

Bitcoin (BTC) yükselişi bu sefer farklı mı?

“Bu sefer farklı” şeklindeki sivri mesaj, BTC’nin neden yükselmeye hazır olduğunu özetleyen aşağıdaki grafiği yayınlayan takma adlı Twitter kullanıcısı Trader XM tarafından sunuldu. Yukarıdaki grafikte vurgulandığı gibi, BTC fiyatı, yüksek aralığın dört kez yeniden test edilmesine rağmen düşük aralığı yeniden test etmedi. Bu, alıcıların artık satıcılardan daha güçlü olduğunu gösteriyor. Trader XM’den gelen gönderiye yanıt olarak, Twitter kullanıcısı Justiinape, “27 bin dolar – 28 bin dolar yakın görünüyor” yanıtını verdi. Trader XM, “kış uykusundan önce bu seviyelerin tadını çıkaralım” dedi.

Bir sonraki büyük direnç 27.100 dolar

BTC’nin daha yükseğe çıkabileceğine dair daha fazla kanıt, 23.000 ila 27.000  dolar arasında satın alma talebi eksikliğini vurgulayan aşağıdaki grafiği yayınlayan con chain veri şirketi Whalemap tarafından sağlandı. Whalemap, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

27.100 dolar, yolumuzdaki ilk direnç olmalı. Mevcut fiyatlar ile 27 bin dolar arasında arzda büyük boşluk var.

Bitcoin’in 23.000 doların üzerindeki hareketinin vadeli işlem traderları üzerindeki etkisini gösteren aşağıdaki grafiği yayınlayan kripto para analisti Dylan LeClair, kripto traderlarının aşırı düşüş görünümüne sürüklendiğinin kanıtı oldu. Grafikte vurgulandığı gibi, 15 Haziran ve 15 Temmuz arasında büyük miktarda Bitcoin açık pozisyonu açıldı. Bu traderkar artık kendilerini ticaretin kaybeden tarafında buluyorlar. LeClair, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Şu anda su altında on binlerce dolar değerinde BTC açık pozisyonu var.

Dip seviye görüldü mü?

Bitcoin’in rotasını tersine çevirmek ve bir kez daha aşağıya doğru ilerlemesi bir olasılık olarak kalırken, mevcut momentum kısa vadede daha da yukarı yönlü olduğunu gösteriyor. Genel kripto para piyasa değeri şu anda 1.055 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı yüzde 42.1.  Fundstrat Global Advisors’ın küresel teknik strateji başkanı Mark Newton, şimdi Bitcoin’in 17.600 dolar seviyesinde dibe vurduğundan emin. Uzmana göre momentum yakın vadede “olumlu eğimli” görünüyor.

Analist, 25.320 dolar seviyesinin yükseliş hissini yeniden kazanmak için yeterli olacağına inanıyor. Aslında Newton, kripto para biriminin “herhangi bir destek ve doldurmadan önce” 28.000 dolar seviyesini geri kazanabileceğini de ekliyor. CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin hala rekor zirvesinden yaklaşık yüzde 66 aşağıda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir