Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.979
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.979
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BitBrawl Nedir? Ön Satışa Nasıl Katılınır?

BitBrawl

BitBrawl, kazanmak için rekabet edeceğiniz, çevrimiçi bir Web3 oyunudur. Rekabetçi maçlarda ve turnuvalarda diğer oyunculara karşı oynadığınız bu oyun, Solana üzerine inşa edilmiştir.

Çeşitli oyun modları bulunan bu C2E (kazanmak için rekabet) oyununda, oyuncular bir platform üzerinde savaşırlar. Oyunda, 10.000’den fazla dövüşçü ve 20’den fazla kostüm bulunmaktadır.

Vizyon ve Misyonu

BitBrawl, P2E oyunlarının çok fazla gün yüzünde olduğu fakat kaliteli oyun örneklerinin az olduğu bir dönem olan 2021 yılında ortaya çıktı.

Proje eğlenceli, rekabetçi ve ödüllendirici bir C2E eğlencesi sunan ilk zincirler arası dövüş oyunu olmayı hedefliyor. Önümüzdeki yıllarda C2E oyunlarının popülerleşeceği ve BitBrawl’ın öncü olacağı düşünülüyor.

İnsanları yatırım yapmaya ikna etmek için P2P ve pasif gelir terimlerini kullanan bir proje olmak istemeyen BitBrawl, rakiplerine önemli bir oyuncu kitlesi, gerçek değer için rekabet ve oyun oynamak için çok fazla zamanı olmayan token sahipleri için pasif gelir sağlamayı hedefliyor.

BitBrawl’ın misyonu, yetenekli oyunculara ödül veren eğlenceli bir oyun yaratmaktır. Web3 oyunlarının geleceğinin P2E’den çok daha fazlası olması gerektiğini düşünen ekip, oyunların eğlenceli ve etkileşimli olması gerektiğini savunuyor.

Bunları başarabilmek için BitBrawl şunlara odaklanıyor:

  • Her oyuncu tipini içeren, eğlenceli bir dövüş oyunu
  • Oyuncuların becerilerini geliştirdikçe sıralamada ilerleyebilecekleri, rekabetçi bir oyun
  • En iyi oyuncuların adil bir şekilde ödüllendirilmesini sağlamak için turnuvaların haftalık, aylık ve yıllık olarak düzenlendiği sürdürülebilir bir C2E sistemi

BitBrawl

Ekosistemin Yerel Tokeni: BRAWL

$BRAWL, toplam arzı 10 milyar olan Solana üzerindeki ekosistemin yerel kripto para birimidir. $BRAWL ile kullanıcıları turnuvalar ve sıralı mod gibi ekosistem faaliyetlerine katılmaya teşvik edilir.

$BRAWL ‘ın dağıtım oranlarıyla alakalı detaylı bilgi aşağıdaki görselde mevcuttur:

BRAWL Token

$BRAWL, ByBit’de Listeleniyor! Ön Satışa Nasıl Katılınır?

ByBit, sıradaki IDO projesinin BitBrawl olduğunu duyurdu.

KYC doğrulamasını tamamlayan ByBit kullanıcıları, IDO programına katılmak için, katılımcıların Katılım Dönemi adı altında belirtilen 21 Mart – 25 Mart döneminde ByBit cüzdanlarında en az 300 USDT (Solana Ağı) ile 0.1 SOL (Solana Ağı) bulundurmaları gerekmektedir.

Katılım döneminde koşulları yerine getiren kullanıcılar, Ekran Görüntüsü Alma Dönemi altında belirtilen 25 Mart – 28 Mart döneminde 3 gün boyunca anlık görüntüler alınacaktır.

Ekran görüntüsü alınan kullanıcılar Çekiliş Dönemi adı altında belirtilen 28 Mart günü ByBit’in yaptığı çekiliş sonucu token dağıtımından pay alma şansına sahip olacaklar. Tüm biletlerin token dağıtımından pay alma şansıysa eşit olur.

Eğer hala ByBit hesabınız yoksa, buraya tıklayarak ömür boyu komisyon indirimli kayıt linki aracılığıyla ByBit’e kayıt olabilir, $BRAWL IDO programına katılabilirsiniz.

$BRAWL, ByBit'de Listeleniyor! Ön Satışa Nasıl Katılınır?


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir